Εντυπωσιάζει ο Medvedev (vid)

 
Εντυπωσιάζει ο Medvedev (vid)
© Roland Garros / FFT
tn team Σάββατο, 28 Μαϊος 2022 - 15:59

O Daniil Medvedev πραγματοποίησε ένα ακόμα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Roland Garros, κέρδισε τον Miomir Kecmanovic με 3-0 σετ και μπήκε στη δεύτερη εβδομάδα του παρισινού Slam χωρίς να έχει χαμένο σετ.

Μόλις 1 ώρα και 48 λεπτά έμεινε στο Suzanne Lenglen o Daniil Medvedev, ο οποίος ισοπέδωσε τον Miomir Kecmanovic με 6-2, 6-4, 6-2 και πήρε με εμφατικό τρόπο το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Roland Garros.

Ο 26χρονος Ρώσος, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη, ολοκλήρωσε το ματς με 42 winners, έναντι 24 του Kecmanovic, ενώ είχε και 26 αβίαστα λάθη - στα 20 σταμάτησε ο Σέρβος.

Δυο φορές ήρθε αντιμέτωπος με break point σε ολόκληρο το ματς ο Medvedev - και τις 2 στο 3ο σετ - και τα έσβησε, για να κρατήσει όλα τα service games του. Ο ίδιος αξιοποίησε τα 5 από τα 11 break points του, φτάνοντας στο break από 2 φορές σε 1ο και 3ο σετ και μια φορά στο 2ο.

Χωρίς να έχει χαμένο σετ κέρδισε 3 σπεσιαλίστες των χωμάτινων επιφανειών την 1η εβδομάδα του τουρνουά ο Medvedev, τους Facundo Bagnis, Laslo Djere και Miomir Kecmanovic, και τώρα θα περιμένει την αναμέτρηση του Marin Cilic με τον Gilles Simon για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα, για τον 4ο γύρο.

Θυμίζουμε πως η καλύτερη πορεία του Medvedev στο Roland Garros ήταν η περσινή, όταν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου τον είχε κερδίσει με 3-0 σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots