Nadal: "Πολύ λυπηρό, τον έβλεπα να κλαίει και ήταν πολύ δύσκολο" (vid)

 
Nadal: "Πολύ λυπηρό, τον έβλεπα να κλαίει και ήταν πολύ δύσκολο" (vid)
tn team Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 - 19:59

Μπορεί ο ίδιος να πήρε την πρόκριση για τον 30ό τελικό της καριέρας του σε ένα Slam και 14ο στο Roland Garros, όμως όπως ήταν λογικό ο Rafael Nadal επικεντρώθηκε στον τραυματισμό του Alexander Zverev, στις σύντομες δηλώσεις που έκανε από το Philippe Chatrier.

"Είναι πολύ λυπηρό για εκείνον, ειλικρινά. Έκανε ένα απίστευτο τουρνουά. Είναι ένας πολύ καλός συνάδελφος στο tour. Ξέρω πόσο δουλεύει για να κερδίσει ένα Grand Slam, αλλά για την ώρα ήταν πολύ άτυχος. Είμαι σίγουρος πως δεν θα κερδίσει μόνο ένα, αλλά πολύ περισσότερα", είπε ο Nadal, ο οποίος ήταν μαζί με τον Zverev πριν οι δυο τους βγουν ξανά στο γήπεδο για τις χειραψίες και για να χαιρετήσει το κοινό ο Γερμανός.

"Ήμουν μαζί του πριν βγούμε στο court σε εκείνο το μικρό δωμάτιο,τον έβλεπα να κλαίει και ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Εύχομαι μόνο τα καλύτερα, σε εκείνον και στην ομάδα του."

Για 14η φορά στην καριέρα του θα παίξει στον τελικό του Roland Garros o Rafa, που δεν έχει χάσει κανέναν στο παρελθόν (13-0) και θα έχει μεθαύριο τη δυνατότητα να κατακτήσει τον 14ο τίτλο του στο Παρίσι και τον 22ο σε Grand Slam διοργάνωση.

"Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας, παίζαμε 3 ώρες και δεν τελειώσαμε καν το 2ο σετ. Όταν παίζει σ' αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο, είναι μια από τις δυσκολότερες προκλήσεις στο tour να τον αντιμετωπίζεις. Είναι δύσκολο να πω πολλά σ' αυτή την κατάσταση. Φυσικά για μένα το να είμαι για μια ακόμα φορά στον τελικό του Roland Garros είναι ένα όνειρο, χωρίς αμφιβολία."

Ο αντίπαλος του Nadal στον τελικό της Κυριακής θα προκύψει από τον αγώνα του Marin Cilic με τον Casper Ruud.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots