Στο Παρίσι ο Federer - φήμες για απόσυρση Nadal

 
Στο Παρίσι ο Federer - φήμες για απόσυρση Nadal
© Corinne Dubreuil / FFT
tn team Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 - 14:54

O Roger Federer βρίσκεται στο Παρίσι και απ' ότι φαίνεται θα παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Roland Garros, με τις φήμες τις τελευταίες ώρες να οργιάζουν μέσα από τα δημοσιεύματα και τα social media, ακόμα και για τον τελευταίο αγώνα του Rafael Nadal στο Philippe Chatrier.

Ο Federer εθεάθη σήμερα στο Παρίσι και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στο Philippe Chatrier για τον τελικό του Roland Garros.

Η είδηση αυτή φούντωσε τις φήμες για την απόσυρση του Rafael Nadal μετά από τον σημερινό τελικό, καθώς ο Ισπανός έχει μιλήσει αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες για το σενάριο να σταματήσει την καριέρα του.

Τόσο ο ίδιος όμως, όσο και ο περίγυρός του, έχουν καταστήσει σαφές πως ακόμα απολαμβάνει τον χρόνο του στο tour και ο μόνος λόγος που σκέφτεται το τέλος της καριέρας του, είναι για το ενδεχόμενο που δεν μπορέσει να βρει κάποια λύση για τον πόνο που νιώθει στο πόδι του, εξαιτίας του συνδρόμου Muller-Weiss από το οποίο πάσχει.

Έχει γίνει ήδη γνωστό πως μετά το Roland Garros ο Ισπανός σκοπεύει να κάνει ένα διάλειμμα από το tour και να μην αγωνιστεί στη σεζόν του γρασιδιού, επομένως φαντάζει δύσκολο να έχει προαποφασίσει για το τέλος της καριέρας του και να μην προσπαθήσει σε εκείνο το διάστημα να βρει μια λύση, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να παρατείνει το χρόνο του στο tour.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots