Roland Garros: Στον 2ο γύρο η 16χρονη Andreeva (vid)

 
Roland Garros: Στον 2ο γύρο η 16χρονη Andreeva (vid)
tn team Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 - 13:25

H 16χρονη Mirra Andreeva συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο Παρίσι και απώλεσε μόλις 3 games από την Alison Riske, για να συνδυάσει με νίκη το ντεμπούτο της σε Grand Slam διοργάνωση.

Η Mirra Andreeva είχε συστηθεί στο ευρύτερο κοινό του τένις τον περασμένο μήνα, όταν αξιοποίησε τη wild card που πήρε από το Madrid Open, για να φτάσει μέχρι τις "16" καλύτερες στο 1000άρι της Μαδρίτης.

Μπήκε στο Top 200 και στο Top 150 του κόσμου, βρίσκεται στο Νο.143 συγκεκριμένα, κι έτσι έπαιξε στα προκριματικά του Roland Garros την προηγούμενη εβδομάδα, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό.

Σήμερα έκανε το ντεμπούτο της σε ένα Grand Slam και το συνδύασε με εντυπωσιακή εμφάνιση, για να επικρατήσει της Alison Riske-Amritraj με 6-2, 6-1 σε 56 μόλις λεπτά.

Η Ρωσίδα έγινε αυτόν τον μήνα 16 ετών και ήδη μπορεί να κάνει την πρώτη της είσοδο στο Top 100, αν πετύχει μια ακόμα νίκη στο Παρίσι.

Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Γαλλίδα Diane Parry, που έβγαλε εκτός τη Νο.25 του ταμπλό, Anhelina Kalinina, με 6-2, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots