"Πάρτι" στην επιστροφή του ο Alcaraz (vid)

 
"Πάρτι" στην επιστροφή του ο Alcaraz (vid)
© Cédric Lecocq / FFT
tn team Κυριακή, 26 Μαϊος 2024 - 17:31

O Carlos Alcaraz επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του και έκανε... πάρτι στο Philippe Chatrier, συντρίβοντας με 3-0 σετ τον JJ Wolf στην πρεμιέρα του στο Roland Garros.

Μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες, ο 21χρονος Ισπανός συνέτριψε τον Αμερικανό με 6-1, 6-2, 6-1 και πήρε μια άνετη πρόκριση για τον 2ο γύρο του Roland Garros.

Αν και το παιχνίδι δεν μπορεί να προσφέρει ασφαλή συμπεράσματα, ο Alcaraz φάνηκε σε πρώτη φάση να είναι πολύ καλά και να έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του, που τον έχει ταλαιπωρήσει από την αρχή της χωμάτινης σεζόν.

Μόνο στη Μαδρίτη είχε αγωνιστεί ο Ισπανός, ο οποίος έχασε τα τουρνουά του Monte-Carlo, της Βαρκελώνης και της Ρώμης. Και στη Μαδρίτη δεν έπαιξε το καλύτερό του τένις και είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά από τον Andrey Rublev.

Μένει να δούμε αν θα είναι σε θέση να παίξει το καλύτερό του τένις στο Παρίσι, κάτι που αν κάνει θα είναι σίγουρα μέσα στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο.

Στον 2ο γύρο του παρισινού major, o Alcaraz θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Jack Draper και Jesper De Jong. O De Jong πάντως, ο οποίος ξεκίνησε από τα προκριματικά την πορεία του, κέρδισε τα πρώτα 2 σετ και πάει να κάνει την έκπληξη. Ο Draper πήρε το 3ο σετ και το παιχνίδι διακόπηκε - όπως και πολλά ακόμα - εξαιτίας της βροχής.

Στον 2ο γύρο προκρίθηκε και ο Grigor Dimitrov, που επίσης δεν απώλεσε σετ κερδίζοντας τον Aleksandar Kovacevic με 6-4, 6-3, 6-4. Στον 2ο γύρο ο Βούλγαρος θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Fabian Marozsan και Mikhail Kukushkin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots