Επέστρεψε στα προημιτελικά του US Open o Rublev (vid)

 
Επέστρεψε στα προημιτελικά του US Open o Rublev (vid)
© USTA
tn team Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:45

O Andrey Rublev πέτυχε μια εμφατική νίκη επί του Cameron Norrie και προκρίθηκε για 3η φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά του US Open.

O Rublev έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και επιβλήθηκε του Norrie με 6-4, 6-4, 6-4, για να προκριθεί στα προημιτελικά του US Open για 3η φορά στην καριέρα του.

Ο 24χρονος Ρώσος θα επιστρέψει στα προημιτελικά μετά από 2 χρόνια, ενώ ισοφάρισε την καλύτερή του πορεία στο αμερικανικό Slam, μετά το 2017 και το 2020. Και σε ένα Grand Slam γενικά τα προημιτελικά είναι η καλύτερή του πορεία, φτάνοντας στην 8άδα για 6η φορά στην καριέρα του.

Mε 30 winners και 17 αβίαστα λάθη έκλεισε τον φανταστικό αγώνα του ο Rublev, κάτω από την κλειστή οροφή του Louis Armstrong Stadium. Έκανε ένα break στο τέλος του 1ου σετ και άλλο ένα στις αρχές του 2ου, που διατήρησε ως το τέλος.

Στο 3ο σετ ο Rublev έκανε ξανά πρώτος το break για το 3-2, αλλά ο Norrie δεν παρέδωσε τα όπλα και ισοφάρισε σε 3-3. Στο 9ο game ήρθε ένα νέο break όμως από τον Ρώσο, που σέρβιρε επιτυχώς για τη νίκη στο 10ο game, παίρνοντας και αυτό το σετ με 6-4.

Ο Rublev θα διεκδικήσει την Τετάρτη την πρώτη του πρόκριση σε έναν Grand Slam ημιτελικό, απέναντι στο νικητή της αναμέτρησης του Rafael Nadal με τον Frances Tiafoe.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots