Wimbledon: Πρεμιέρα τη Δευτέρα για Τσιτσιπά και Σάκκαρη!

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς @AELTC/Jon Buckle
tn team Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 - 13:21

Τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό Wimbledon τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όσο και η Μαρία Σάκκαρη. Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνεται το αγωνιστικό πρόγραμμα του Championships.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από το Wimbledon, την 1η μέρα του τουρνουά, δηλαδή τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, θα γίνουν οι αγώνες του 1ου γύρου για το πάνω μισό του ταμπλό των ανδρών και το κάτω μισό του ταμπλό των γυναικών.

Δηλαδή θα αγωνιστούν για τους άνδρες οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Novak Djokovic, Jannik Sinner, Andrey Rublev και Andy Murray μεταξύ άλλων, ενώ για τις γυναίκες οι Μαρία Σάκκαρη, Aryna Sabalenka, Iga Swiatek, Sofia Kenin, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova και Petra Kvitova.

Την Τρίτη θα γίνουν οι υπόλοιποι αγώνες του 1ου γύρου, από τους οποίους ξεχωρίζουν οι πρεμιέρες των Roger Federer, Daniil Medvedev, Alexander Zverev, Matteo Berrettini, Serena Williams, Elina Svitolina, Ashleigh Barty, Bianca Andreescu και Victoria Azarenka.

Σε περίπτωση φυσικά που ο Στέφανος και η Μαρία, αλλά και τα υπόλοιπα φαβορί επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και προκριθούν στον 2ο γύρο, θα αγωνιστούν ξανά 2 μέρες μετά, δηλαδή στην περίπτωση του Στέφανου και της Μαρίας την Τετάρτη.

Να σημειωθεί επίσης πως τα διπλά θα ξεκινήσουν την Τετάρτη, αλλά ο Στέφανος, που θα παίξει μαζί με τον αδερφό του Πέτρο Τσιτσιπά, θα δώσει πιθανότατα τον πρώτο του αγώνα την Πέμπτη, καθώς την Τετάρτη εκτός απροόπτου θα έχει αγώνα και στο μονό.

Για τελευταία φορά φέτος, οι αγώνες θα σταματήσουν όπως γίνεται κάθε χρόνο την ενδιάμεση Κυριακή (Middle Sunday), μετά από 6 μέρες δηλαδή, στις οποίες θα έχουν διεξαχθεί οι 3 πρώτοι γύροι των μονών και οι 2 πρώτοι γύροι των διπλών. Γι' αυτό το λόγο, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα γίνουν όλες οι αναμετρήσεις για τον 4ο γύρο των μονών ανδρών και γυναικών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots