Ισπανικά ΜΜΕ: Δεν θα παίξει στο Wimbledon o Nadal

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Julien Crosnier / FFT
tn team Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 - 21:19

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca, o Rafael Nadal έχει πάρει ήδη την απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα μετά το Roland Garros και να προσπεράσει το Wimbledon για 2η διαδοχική χρονιά.

Ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του τελικού του Roland Garros, o Nadal δεν σκοπεύει να παίξει ούτε και φέτος στο γρασίδι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της έγκυρης ισπανικής εφημερίδας Marca.

Ο Rafa είχε ακολουθήσει και πέρσι την ίδια τακτική, ενώ φέτος έχει έναν λόγο παραπάνω για να το κάνει, αφού είναι ήδη στον τελικό και θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κατακτήσει το Roland Garros την Κυριακή.

Αν τα καταφέρει θα έχει κερδίσει τα 2 πρώτα Grand Slams της χρονιάς και θα έχει φτάσει τους 22 Grand Slams τίτλους στην καριέρα του, κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν πολλοί να συμβεί στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Σήμερα ο Nadal έκλεισε τα 36 του, επομένως μάλλον δεν θα ήταν και τόσο ωφέλιμο για το υπόλοιπο της χρονιάς αν προετοιμαζόταν αμέσως μετά το Roland Garros για ακόμα ένα Grand Slam και σε μια πολύ διαφορετική επιφάνεια, στην οποία ο Ισπανός είχε αρκετές επιτυχίες, ειδικά στα πρώτα στάδια της καριέρας του, όμως τα τελευταία χρόνια έχει αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες με το σώμα του και με το παιχνίδι του. Ειδικά μετά απ' αυτό που συνέβη στη Ρώμη, όπου αντιμετώπισε έντονο πρόβλημα με το πόδι του και το σύνδρομο Mueller-Weiss από το οποίο πάσχει.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots