Βιαστική Jabeur στην πρεμιέρα (vids)

 
Βιαστική Jabeur στην πρεμιέρα (vids)
© AELTC
tn team Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 16:11

Το Νο.2 του κόσμου από σήμερα, Ons Jabeur, χρειάστηκε μόλις 54 λεπτά για να ξεπεράσει το πρώτο της εμπόδιο στο Wimbledon.

Μια πολύ καλή πρεμιέρα πραγματοποίησε η Ons Jabeur στο Wimbledon, συντρίβοντας την Mirjam Bjorklund με 6-1, 6-3 σε 54 μόλις λεπτά, για να πάρει με άνεση την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Wimbledon.

Η 28χρονη Τυνήσια, η οποία σήμερα ανέβηκε στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης για 1η φορά στην καριέρα της, πέτυχε 11 winners, έναντι μόλις τριών της Σουηδέζας, ενώ κέρδισε τα 9 από τα 10 πρώτα games του αγώνα και "καθάρισε" ουσιαστικά από πολύ νωρίς το ματς, κάνοντας το 6-1, 3-0.

Στο μοναδικό game που έγινε απειλητική και μπορούσε να αντιδράσει η Bjorklund, ήταν το 7ο game του 2ου σετ, στο οποίο όμως η Jabeur επέστρεψε από το 15-40 και κράτησε το σερβίς της για το 5-2. Με love service game έκλεισε το ματς στο 9ο game η Jabeur, που θα περιμένει τον αγώνα της Rebecca Marino με την Katarzyna Kawa για να μάθει με ποια θα παίξει στον 2ο γύρο.

Μια γρήγορη πρόκριση σε 66 λεπτά πήρε και η Alison Riske, η οποία επιβλήθηκε της Ylena In-Albon με 6-2, 6-4. Στον 2ο γύρο η Αμερικανίδα θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά, Maja Chwalinska, που κέρδισε την Katerina Siniakova με 6-0, 7-5.

Τέλος, στον 2ο γύρο προκρίθηκε και η Lesia Tsurenko, η οποία απέκλεισε τη Βρετανίδα Jodie Burrage με 6-2, 6-3 και θα περιμένει τον αγώνα της Anhelina Kalinina με την Anna Bondar για να μάθει την επόμενη αντίπαλή της.

Να σημειωθεί πως οι αγώνες σε όλα τα γήπεδα καθυστέρησαν να ξεκινήσουν για περίπου μιαμιση ώρα εξαιτίας της βροχής την 1η μέρα του Wimbledon, ενώ οι αγώνες στα δυο μεγάλα γήπεδα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Jabeur, ξεκίνησαν με κλειστή την οροφή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots