Αποκλείστηκε ο Ruud (vid)

 
Αποκλείστηκε ο Ruud (vid)
© AELTC
tn team Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 17:54

Το Νο.3 του ταμπλό στο φετινό Wimbledon, Casper Ruud, θα είναι εκτός 3ου γύρου, με τον Νορβηγό να γνωρίζει την ήττα από τον Ugo Humbert. Εύκολα προκρίθηκαν Frances Tiafoe και David Goffin.

Πρόωρα αποχαιρέτησε και αυτή τη χρονιά το Wimbledon o Casper Ruud, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ugo Humbert με 3-6, 6-2, 7-5, 6-4 και έμεινε εκτός 3ου γύρου από το βρετανικό Grand Slam.

O 23χρονος Νορβηγός ανέβηκε στο Νο.3 του ταμπλό εξαιτίας των απουσιών των Daniil Medvedev και Alexander Zverev, όμως οι επιδόσεις του στο γρασίδι ποτέ δεν ήταν καλές. Αυτή τη χρονιά πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Wimbledon και για πρώτη φορά έπαιξε στον 2ο γύρο σήμερα.

Ο Humbert αντίθετα, ο οποίος ανέβασε το επίπεδό του μετά την απώλεια του 1ου σετ, είναι πολύ καλός στο γρασίδι και έχει παίξει στον 4ο γύρο του Wimbledon το 2019. Τώρα βρίσκεται στο Νο.112 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά έχει μια καλή ευκαιρία να επαναλάβει μια καλή πορεία στο Λονδίνο, παίρνοντας το διάδρομο του Νο.3 του ταμπλό.

Το ματς πάντως ήταν πολύ κλειστό και ο Ruud είχε τις ευκαιρίες του. Στο 3ο σετ προηγήθηκε με 3-0 ο Νορβηγός, αλλά ο Humbert κέρδισε τα 7 από τα 9 επόμενα games. Στο 4ο σετ ο Ruud είχε 3 ευκαιρίες για να κάνει πρώτος το break, αλλά ο Γάλλος τις έσβησε στο 6ο game, ισοφάρισε σε 3-3, και αργότερα στην πρώτη δική του ευκαιρία έκανε το break και προηγήθηκε με 5-4, για να ολοκληρώσει το ματς με love service game σε 2 ώρες και 36 λεπτά.

Στον 3ο γύρο ο Humbert θα αντιμετωπίσει τον David Goffin, που έφτασε σε μια άνετη νίκη επί του Νο.31 του ταμπλό, Sebastian Baez, με 6-1, 6-2, 6-4.

Εύκολα προκρίθηκε στον 3ο γύρο και ο Frances Tiafoe, που απέκλεισε τον Maximilian Marterer με 6-2, 6-2, 7-6 (3). Τέλος, ο Steve Johnson κέρδισε τον Βρετανό Ryan Peniston με 6-3, 6-2, 6-4 και θα επιστρέψει στον 3ο γύρο μετά από 3 χρόνια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots