Αποσύρθηκε από το διπλό ο Κύργιος

 
Αποσύρθηκε από το διπλό ο Κύργιος
© AELTC
tn team Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 21:20

Ο Νικ Κύργιος απέσυρε τη συμμετοχή του από το διπλό, μετά την πρόκρισή του στον 3ο γύρο του Wimbledon, όπου θυμίζουμε πως θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Κύργιος είχε δηλώσει συμμετοχή στο διπλό του Wimbledon μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη, με τον οποίο είχαν αναδειχθεί πρωταθλητές αυτή τη χρονιά στο Australian Open.

Στο Wimbledon και στο διπλό οι αγώνες είναι best-of-five, δηλαδή στα 3 κερδισμένα σετ, κάτι με το οποίο διαφωνεί ο Κύργιος και το έχει εκφράσει και ανοιχτά.

"Δεν βγάζει κανένα νόημα. Είναι το μόνο τουρνουά που έχει αυτό τον κανονισμό στα διπλά. Κανείς δεν θέλει να παίζει best-of-five στα διπλά και πιστεύω πως κανείς δεν θέλει να βλέπει αγώνες διπλών με 5 σετ", είχε πει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου πριν ξεκινήσει το τουρνουά ο Ελληνοαυστραλός.

Μετά την πρόκρισή του στον 3ο γύρο του Wimbledon, κάνοντας μάλιστα έναν πολύ εντυπωσιακό αγώνα και συντρίβοντας τον Filip Krajinovic με 3-0 σετ, ο Κύργιος έδειξε την πρόθεσή του να αφοσιωθεί στο μονό για το υπόλοιπο του τουρνουά, αποσύροντας τη συμμετοχή του από το διπλό.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, που θα μπορούσε κάλλιστα να έρθει και στους τελευταίους γύρους του τουρνουά.

Τη θέση των Κύργιου και Κοκκινάκη στο διπλό πήραν οι Diego Hidalgo και Cristian Rodriguez, που θα αντιμετωπίσουν για τον 1ο γύρο τους Aljaz Bedene και Soon-woo Kwon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots