Διέλυσε την Badosa η Halep! (vid)

 
Simona Halep
Simona Halep © AELTC
tn team Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 - 20:25

Μια πολύ εντυπωσιακή Simona Halep, χρειάστηκε μόλις 60 λεπτά για να συντρίψει την Paula Badosa και να προκριθεί με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στα προημιτελικά του Wimbledon.

Την 11η διαδοχική νίκη της στα γήπεδα του All England Club πανηγύρισε η Simona Halep, η οποία έφτασε σε μια εντυπωσιακή νίκη επί της Paula Badosa με 6-1, 6-2, δευτερόλεπτα αφού συμπληρώθηκε μια ώρα αγώνα στο Centre Court.

Ήταν η πρώτη αναμέτρηση της Halep στο Centre Court, 3 χρόνια μετά τον μεγάλο θρίαμβό της στον τελικό του Wimbledon του 2019, όταν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. Θυμίζουμε πως τότε ήταν και η τελευταία της παρουσία στο τουρνουά, αφού το 2020 δεν έγινε και το 2021 δεν αγωνίστηκε.

Σήμερα η Halep πέτυχε 17 winners και έκανε μόνο 9 αβίαστα λάθη, κυριαρχώντας κατά κράτος στο ματς με τη Νο.4 του ταμπλό Ισπανίδα, που είχε 7 winners και 20 αβίαστα λάθη.

Η Halep έχει κερδίσει τους 9 τελευταίους της αγώνες χωρίς να χάσει σετ στο Wimbledon, ενώ σ' αυτό το σερί των 11 νικών στο All England Club, έχει χάσει μόνο ένα σετ!

Στον 5ο της προημιτελικό στο Wimbledon και 16ο συνολικά σε Grand Slam διοργάνωση, η Halep θα αντιμετωπίσει την Amanda Anisimova, που σταμάτησε την πολύ καλή πορεία της Harmony Tan, κερδίζοντάς την με 6-2, 6-3 σε 73 λεπτά.

H Anisimova δεν είχε φτάσει πιο μακριά από τον 2ο γύρο στο Wimbledon μέχρι τώρα και προκρίθηκε στον 2ο προημιτελικό της σε Grand Slam διοργάνωση, 3 χρόνια μετά την πορεία της μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots