Θλάση 7 χιλιοστών για Nadal, που θέλει να παίξει στον ημιτελικό!

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © AELTC / Jed Jacobson
tn team Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 - 15:35

Σύμφωνα με τα ισπανικά media, οι εξετάσεις του Rafael Nadal υπέδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση 7 χιλιοστών στους κολιακούς, ωστόσο σύμφωνα με το περιβάλλον του Ισπανού σκοπεύει να κατέβει στον αυριανό ημιτελικό με τον Νικ Κύργιο!

Όπως δημοσίευσε η ισπανική Marca, οι εξετάσεις που έκανε σήμερα το πρωί ο Nadal έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη 7 χιλιοστών στους κολιακούς.

Παρόλα αυτά, ο 36χρονος Ισπανός βγήκε κανονικά για προπόνηση σήμερα και σύμφωνα με τους Ισπανούς σκοπεύει να δοκιμάσει την τύχη του στον αυριανό ημιτελικό με τον Κύργιο!

Αν επιβεβαιωθούν όλα αυτά, σίγουρα δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει με τραυματισμό ο Nadal, ο οποίος είχε μάλιστα παρόμοιο θέμα και το 2009 στο US Open, όταν είχε ηττηθεί εύκολα με 3-0 σετ από τον Juan Martin Del Potro στα ημιτελικά.

Θυμίζουμε επίσης και την περίπτωση του Novak Djokovic, που το 2021 στο Australian Open είχε υποστεί θλάση 1,7 χιλιοστού στους κολιακούς του στον 3ο γύρο, αλλά συνέχισε το τουρνουά και κατάφερε να το κατακτήσει, με τη θλάση να φτάνει τα 25 χιλιοστά μετά το τέλος του τουρνουά!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots