WTA
Barty: Δεν πάει US Open, αμφίβολη για Roland Garros!

 
Barty: Δεν πάει US Open, αμφίβολη για Roland Garros!
Barty: Δεν πάει US Open, αμφίβολη για Roland Garros!
tennisnews team Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 - 12:28

To No.1 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, Ashley Barty, ανακοίνωσε και επίσημα πως δεν θα αγωνιστεί στο US Open, ενώ ενδέχεται να μην ταξιδέψει ούτε στην Ευρώπη, για τα υπόλοιπα τουρνουά.

"Εγώ και η ομάδα μου αποφασίσαμε ότι δεν θα ταξιδέψουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες για το Western & Southern Open και για το US Open αυτής της χρονιάς", δήλωσε σήμερα η Barty.

"Αγαπώ και τα δυο τουρνουά και ήταν μια δύσκολη απόφαση, όμως το ρίσκο είναι μεγάλο σχετικά με τον Covid-19 και δε νιώθω άνετα να βάλω εμένα και την ομάδα μου σ' αυτή τη θέση. Ελπίζω η USTA να κάνει το καλύτερο δυνατό για τα τουρνουά και ανυπομονώ να επιστρέψω στις ΗΠΑ την επόμενη χρονιά", πρόσθεσε η 24χρονη Αυστραλή, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. 

H Barty δε βρισκόταν ούτως ή άλλως στη λίστα του Western & Southern Open, όπως και η Simona Halep, που είναι στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης. Με τη σημερινή της ανακοίνωση, γνωστοποίησε πως δεν θα ταξιδέψει γενικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ ενδέχεται να μην αγωνιστεί ούτε στο άλλο Grand Slam που θα γίνει στο δεύτερο μισό του 2020, το Roland Garros.

"Θα πάρω την απόφασή μου για το Γαλλικό Όπεν και τα υπόλοιπα τουρνουά της WTΑ που θα γίνουν στην Ευρώπη μέσα στις επόμενες εβδομάδες", είπε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots