WTA
Μεγάλη ανατροπή και τίτλος στο Σικάγο για τη Muguruza (vid)

 
Garbine Muguruza
Garbine Muguruza © Jimmie48/WTA
tn team Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 - 23:20

H Garbine Muguruza επέστρεψε από σετ και break πίσω, κέρδισε την Ons Jabeur και έγινε η πρώτη πρωταθλήτρια του νεοσύστατου Chicago Fall Tennis Classic στο Σικάγο.

Η Muguruza ανέτρεψε το 3-6, 1-2 και κέρδισε την Jabeur με 3-6, 6-3, 6-0, για να κατακτήσει τον τίτλο στο Chicago Fall Tennis Classic του Σικάγο.

Ήταν ο 2ος φετινός τίτλος για τη Muguruza, που ήταν πρωταθλήτρια και στο Dubai Tennis Championships στο Ντουμπάι τον Μάρτιο.

Συνολικά έφτασε τους 9 τίτλους στην καριέρα της η Ισπανίδα (9-7 σε τελικούς), που αύριο αναμένεται να επιστρέψει στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης, κερδίζοντας 3 θέσεις από το Νο.9 που βρίσκεται σήμερα.

Η Muguruza δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική στο 1ο σετ, στο οποίο υπέστη νωρίς break, έμεινε πίσω με 1-4 και δεν απείλησε σε κανένα game το σερβίς της Jabeur. Έμεινε πίσω 2 φορές με break και στο 2ο σετ η Ισπανίδα, στο 0-1 και στο 2-3, κατάφερε όμως και τις δυο να απαντήσει άμεσα. Στη συνέχεια έκανε κι άλλο break και πήρε τον έλεγχο του 2ου σετ στο 5-3, ενώ στο 9ο game έσβησε 2 break points και στο 5ο της set point έκλεισε τελικά το σετ με 6-3.

Αυτό το game άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στην Ισπανίδα, που κυριάρχησε απόλυτα στο 3ο σετ, δεν έχασε ούτε ένα game και με bagel ολοκλήρωσε την ανατροπή, έπειτα από 1 ώρα και 37 λεπτά αγώνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots