WTA
Όλο και πιο κοντά στο Finals η Kontaveit, συντριβή για Raducanu! (vids)

 
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit © Transylvania Open
tn team Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 - 20:45

H Anett Kontaveit συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και απέχει δυο νίκες από την πρόκρισή της στο WTA Finals της Γουαδαλαχάρα. Στα ημιτελικά του Transylvania Open προκρίθηκε και η Simona Halep, ενώ εκτός έμεινε η Emma Raducanu που συνετρίβη από τη Marta Kostyuk.

Η Kontaveit επιβλήθηκε της Anna Kalinina με 6-3, 6-1 και με έναν εμφατικό τρόπο πανηγύρισε την 24η νίκη στις 26 τελευταίες αναμετρήσεις της!

Η 25χρονη Εσθονή τενίστρια πραγματοποιεί ένα πολύ εντυπωσιακό δεύτερο μισό στη φετινή χρονιά, έχοντας κατακτήσει 3 τίτλους, στο Κλήβελαντ, στην Οστράβα και στη Μόσχα. Αυτή την εβδομάδα διεκδικεί τον 4ο τίτλο της για φέτος και 2ο συνεχόμενο μετά τη Μόσχα, κάτι που αν καταφέρει θα πάρει και τη μεγάλη πρόκριση για το WTA Finals, παίρνοντας το τελευταίο εισιτήριο μέσα από τα χέρια της Ons Jabeur.

Αύριο θα αντιμετωπίσει τη Rebecca Peterson στα ημιτελικά του Transylvania Open, μετά και τη νίκη της Σουηδέζας επί της Lesia Tsurenko με 6-2, 3-6, 6-3.

Στον άλλον ημιτελικό της διοργάνωσης του Κλουζ της Ρουμανίας, η Simona Halep θα αντιμετωπίσει τη Marta Kostyuk.

Η τοπική ηρωίδα Halep, έκανε έναν άψογο αγώνα απέναντι στην επίσης Ρουμάνα Jacqueline Cristian και την κέρδισε με 6-1, 6-1 σε 67 μόλις λεπτά.

Η Kostyuk από την πλευρά της έπαιξε επίσης πολύ καλό τένις και απέκλεισε την πρωταθλήτρια του US Open, Emma Raducanu, της οποίας επικράτησε με 6-2, 6-1 σε λιγότερο από μια ώρα!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots