WTA
Raducanu: "Παραμένω ο ίδιος άνθρωπος με πριν"

 
Emma Raducanu
Emma Raducanu Φωτογραφία: Instagram (@emmaraducanu)
tn team Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 - 14:29

Η Emma Raducanu είπε πως δεν την άλλαξε καθόλου η επιτυχία του US Open, ενώ μίλησε και για τις πρώτες εντυπώσεις της με τον νέο της προπονητή, Torben Beltz.

"O Torben είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος, φέρνει πολλή θετική ενέργεια στην ομάδα μας. Όταν είμαι μαζί του μπορώ να νιώσω τη χαρά του, είναι μεταδοτική. Είναι θαυμάσιο να έχουμε στην ομάδα κάποιον σαν κι αυτόν, κάποιον που πάντα είναι ευδιάθετος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω μαζί του, τώρα θα έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα στην pre-season", είπε η 19χρονη Βρετανίδα στον βρετανικό Τύπο.

Η Raducanu θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν μαζί με τον Beltz, ενώ σε κάτι περισσότερο από 2 εβδομάδες, στις 16 Δεκεμβρίου, θα δώσει και το πρώτο της φιλικό αγώνα απέναντι στην Belinda Bencic στο Άμπου Ντάμπι, για το Mubadala World Tennis Championships.

Ο έμπειρος Γερμανός τεχνικός, είναι γνωστός για τη συνεργασία του με την Angelique Kerber, με την οποία κατέκτησε το Australian Open και το US Open το 2016, ενώ έχει συνεργαστεί ακόμα με τις Carina Witthoeft και Donna Vekic.

Η Raducanu, που μόλις στα 18 της χρόνια έφτασε στις "16" του Wimbledon από το πουθενά και μερικές εβδομάδες αργότερα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο US Open, απέκτησε πολύ ξαφνικά το στάτους της σελέμπριτι, ούσα μια από τις πιο περιζήτητες αθλήτριες στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Όπως είπε, δεν την άλλαξε σαν άνθρωπο όλο αυτό που ζει τους τελευταίους μήνες και ούτε νιώθει την ανάγκη να αλλάξει.

"Συνεχίζω να κάνω όλα τα πράγματα που έκανα και πριν. Κάποιες φορές ταξιδεύω με το τρένο, κάνω τα ίδια ταξίδια με πριν. Νιώθω ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν, διατηρώ τις ίδιες ρουτίνες. Αυτά τα πράγματα που έκανα πριν, ήταν αυτά που με οδήγησαν στην κατάκτηση του US Open, οπότε δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να τα αλλάξω. Θα παραμείνω ο ίδιος άνθρωπος."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots