WTA
Muguruza: "Θέλω το career Slam"

 
Garbine Muguruza
Garbine Muguruza © WTA Finals
tn team Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 - 11:33

Η Garbine Muguruza, έχοντας κλείσει ιδανικά τη χρονιά το 2021, με τον τίτλο στο WTA Finals της Γουαδαλαχάρας, δεν δίστασε να μιλήσει για τον επόμενο μεγάλο στόχο της καριέρας της, που είναι να κερδίσει τα δυο Grand Slams που λείπουν από τη συλλογή της.

"Είναι κάτι που πάντα ήθελα να πετύχω. Ειδικά με τη συμμετοχή μου στον τελικό του Australian Open πέρσι, που είναι ένα Slam που δεν έχω κερδίσει", είπε η Muguruza σε δηλώσεις της για το EFE.

"Θα ήθελα πολύ να πλησιάσω αυτόν τον κύκλο των Grand Slams. Κάθε παίκτρια θέλει να το κάνει. Είναι ένας από τους στόχους μου, όπως γενικά είναι στόχος μου να παίζω το καλύτερό μου τένις και να διεκδικώ τίτλους."

Η Muguruza έχει 10 κατακτήσει 10 τίτλους στην καριέρα της. Ανάμεσα σ' αυτούς, είναι το Roland Garros του 2016, το Wimbledon του 2017 και το WTA Finals του 2021. Το 2020 είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Australian Open, αλλά είχε ηττηθεί από τη Sofia Kenin στα τρια σετ.

"Τώρα τα καταφέρνω καλύτερα όταν βρίσκομαι υπό πίεση. Παλιότερα, δεν θα μιλούσα καθόλου για τους στόχους μου. Τώρα είμαι πιο ανοιχτή, πιο ειλικρινής. Πιστεύω πως είναι θαυμάσιο. Είναι στόχοι που όλοι ονειρεύονται και βάζω πίεση στον εαυτό μου, αλλά αυτό είναι καλό. Η πίεση είναι καλή όταν κάνεις μεγάλα όνειρα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots