WTA
Badosa: "Όταν ο Rafa άγγιξε το χέρι μου, είπα πως δε θα το πλύνω ποτέ!" (vid)

 
Paula Badosa
Paula Badosa © WTA Finals
tn team Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 - 15:13

H Paula Badosa μίλησε στο ραδιόφωνο της Ισπανίας για μια απρόσμενη επαφή που είχε με τον Rafael Nadal όταν ήταν μικρότερη.

"Ήμουν 13-14 ετών, είχα πάει στο τουρνουά της Βαρκελώνης και μετά από τον αγώνα ήρθε στο μέρος που καθόμουν και άγγιξε το αριστερό μου χέρι. Είχα πει πως δεν θα έπλενα ποτέ αυτό το χέρι", διηγήθηκε γελώντας η Badosa, αναφερόμενη στην πρώτη φορά που είδε τον Nadal από κοντά, στη ραδιοφωνική εκπομπή El Larguero του Cadena Ser.

Ο Nadal είναι ένα σύμβολο όχι μόνο για το τένις, αλλά για ολόκληρο τον αθλητισμό της Ισπανίας, αποτελώντας αν όχι τον σημαντικότερο, σίγουρα έναν από τους σημαντικότερους αθλητές όλων των εποχών στη χώρα.

"Είναι έμπνευση για όλους. Ο Rafa έχει κάτι που τον κάνει μοναδικό, καταφέρνει να γεμίζει συναισθήματα τον κόσμο παίζοντας τένις. Πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν αυτό. Έχει μια ξεχωριστή ενέργεια, ένα χάρισμα."

Ακόμα και σήμερα, η 24χρονη Ισπανίδα τενίστρια, πρωταθλήτρια του Indian Wells και Νο.8 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν είναι σίγουρη πως θα μπορούσε να διαχειριστεί τη νευρικότητά της αν της πρότεινε ο Rafa να προπονηθούν μαζί.

"Ποτέ δεν έχω προπονηθεί μαζί του. Θα το ήθελα πολύ, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να διαχειριστώ το άγχος μου!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots