WTA
Στη 16άδα η 16χρονη Fruhvirtova (vids)

 
Linda Fruhvirtova
Linda Fruhvirtova © Miami Open
tn team Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 - 22:56

H 16χρονη Linda Fruhvirtova συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο Μαϊάμι, ξεπερνώντας και το εμπόδιο της Victoria Azarenka, που εγκατέλειψε. Στον 4ο γύρο προκρίθηκε και η Paula Badosa.

Παρά το γεγονός πως η Azarenka δεν βρισκόταν στην καλύτερή της κατάσταση, η Fruhvirtova έκανε ένα εκπληκτικό ματς και είχε στριμώξει για τα καλά τη Λευκορωσίδα, έχοντας το προβάδισμα με 6-2, 3-0.

Ήταν πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει μια πολύ μεγάλη νίκη με κανονικούς όρους η 16χρονη Τσέχα, όμως η Azarenka δεν περίμενε τον φυσιοθεραπευτή καν στο γήπεδο και χωρίς να γνωστοποιήσει το πρόβλημά της εγκατέλειψε ξαφνικά και μάλιστα έφυγε πολύ βιαστικά από το γήπεδο, χωρίς να δείξει και την καλύτερη συμπεριφορά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ήταν μια σπουδαία πρόκριση για τη Fruhvirtova, που έγινε η νεότερη παίκτρια που μπήκε στον 4ο γύρο του Μαϊάμι από το 2004. Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες απέκλεισε την Danka Kovinic, καθώς και τη Νο.20 του ταμπλό, Elise Mertens.

Στον 4ο γύρο, η Fruhvirtova θα αντιμετωπίσει τη Νο.5 του ταμπλό, Paula Badosa, που παίζει επίσης πολύ καλό τένις και επιβλήθηκε νωρίτερα της Yulia Putintseva με 6-3, 6-2.

Στον 4ο γύρο θα βρεθεί και η Jessica Pegula, η οποία επικράτησε της Elena Rybakina με 6-3, 6-4. Η Pegula θα αντιμετωπίσει την Anhelina Kalinina, που επικράτησε της Beatriz Haddad Maia με 2-6, 6-4, 6-2. Τέλος, η Veronika Kudermetova απέκλεισε την Shelby Rogers με 6-1, 7-5 και θα περιμένει την αναμέτρηση της Petra Kvitova με τη Lauren Davis.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots