WTA
Μεγάλη Halep, έβγαλε εκτός την Badosa (vids)

 
Simona Halep
Simona Halep © Jimmie48/WTA
tn team Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 - 21:37

H Simona Halep πραγματοποίησε μια μεγάλη εμφάνιση και απώλεσε μόλις 4 games από τη Νο.2 του ταμπλό της Μαδρίτης, Paula Badosa, για να μπει στις "16" καλύτερες του Mutua Madrid Open.

Η Halep δείχνει να είναι όλο και πιο κοντά στον καλύτερό της εαυτό και επιβλήθηκε της Badosa με 6-3, 6-1, για να πάρει με εμφατικό τρόπο την πρόκριση στον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open.

Μόλις 74 λεπτά χρειάστηκε να περάσει στο court η Halep, η οποία πάτησε το γκάζι από το 6ο game του 1ου σετ κι έπειτα, όταν ήταν πίσω με 2-3. Κέρδισε τα 10 από τα 11 επόμενα games και έφτασε σ' αυτή τη σαρωτική νίκη απέναντι στην Ισπανίδα, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open, η Halep θα αντιμετωπίσει μια εκ των Coco Gauff και Yulia Putintseva.

Στον 3ο γύρο μπήκε και η Belinda Bencic, που βγήκε νικήτρια από μια μάχη 2 ωρών και 45 λεπτών με την Karolina Muchova, με 6-3, 4-6, 7-5. Η χρυσή Ολυμπιονικης του Τόκιο θα αντιμετωπίσει μεθαύριο μια εκ των Ons Jabeur και Varvara Gracheva.

H Victoria Azarenka επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε την Tamara Zidansek με 3-6, 6-1, 6-3, για να μπει επίσης στον 3ο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Amanda Anisimova, που επικράτησε της Petra Martic με 3-6, 6-3, 6-2.

Τέλος, στον 3ο γύρο για μια θέση στα προημιτελικά θα συναντηθούν οι προερχόμενες από τα προκριματικά Marie Bouzkova και Ekaterina Alexandrova. H Bouzkova απέκλεισε την Dayana Yastremska με 3-6, 7-6 (3), 6-1, ενώ η Alexandrova νίκησε τη Nuria Parrizas Diaz με 6-4, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots