WTA
Καναδάς: Το πρόγραμμα των ημιτελικών

 
Simona Halep
Simona Halep © Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 11:21

Στην τελική ευθεία μπαίνει το 1000άρι του Καναδά, με τους ημιτελικούς να γίνονται σήμερα σε Μόντρεαλ και Τορόντο. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Η δράση θα αρχίσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας από το Τορόντο, όπου αυτή τη χρονιά γίνεται το γυναικείο τουρνουά. Εκείνη την ώρα θα μπουν στο court οι Jessica Pegula και η Simona Halep, για ένα παιχνίδι που αναμένεται πολύ δυνατό.

Στις 22:00 θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός των ανδρών στο Μόντρεαλ, μεταξύ του Hubert Hurkacz, που σταμάτησε χθες τον Νικ Κύργιο, και του Casper Ruud, που κάνει ένα εκπληκτικό τουρνουά και έχει ήδη εξασφαλίσει την επιστροφή του στο Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα θα αρχίσει ο δεύτερος ημιτελικός των γυναικών, μεταξύ της Beatriz Haddad Maia, που κάνει μια τρομερή χρονιά και απέκλεισε τις δυο τελευταίες μέρες τις Iga Swiatek και Belinda Bencic, και της Karolina Pliskova, που παίζει επίσης πολύ καλό τένις αυτή την εβδομάδα και ήταν η φιναλίστ του τουρνουά πέρσι.

Στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής θα αρχίσει και ο άλλος ημιτελικός των ανδρών, στον οποίο ο Daniel Evans θα αντιμετωπίσει τον Pablo Carreno Busta. Και οι δυο θα διεκδικήσουν την πρώτη τους πρόκριση σε έναν Masters 1000 τελικό, με τον Evans να παίζει τον 2ο γενικά και τον Carreno Busta τον 3ο - πρώτο μετά από 4,5 χρόνια.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/08):

Μόντρεαλ:

Court Central:
22:00 Hubert Hurkacz [8] v. Casper Ruud [4] COSMOTE SPORT 6HD
03:00 Daniel Evans v. Pablo Carreno Busta COSMOTE SPORT 6HD

Τορόντο:

Centre Court:
20:00 Jessica Pegula [7] v. Simona Halep [15] NovaSports 6HD
01:00 Beatriz Haddad Maia v. Karolina Pliskova [14] NovaSports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots