WTA
Υπαινιγμός από τη Serena για επιστροφή στο tour! (vid)

 
Υπαινιγμός από τη Serena για επιστροφή στο tour! (vid)
© USTA
tn team Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:32

Σε παρουσία της σε τηλεοπτική εκπομπή, η Serena Williams άφησε έναν υπαινιγμό για επιστροφή στο tour, αναφέροντας το παράδειγμα του Tom Brady.

Ο θρυλικός Tom Brady είχε ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του το καλοκαίρι του 2021, όμως μόλις δυο μήνες αργότερα το μετάνιωσε και επέστρεψε στο NFL, θέτοντας ως στόχο να αγωνιστεί έως τα 45 του - κάτι που πέτυχε.

Πριν μερικές εβδομάδες, η Serena Williams ανακοίνωσε πως θα έβαζε τέλος στην καριέρα της μετά από το US Open και πράγματα, το αμερικανικό major ήταν το τελευταίο της τουρνουά, ή τουλάχιστον ως τέτοιο το αντιμετώπισε.

Σε παρουσία της στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Fallon "Tonight Show", η 41χρονη Αμερικανίδα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής, κάνοντας λόγο για μια "τάση", που ξεκίνησε από τον Brady.

"O Tom Brady άρχισε μια πολύ ωραία τάση. Αυτό είναι το μόνο που θα πω", είπε χαρακτηριστικά η Serena, μην αποκλείοντας κανένα ενδεχόμενο.

Η δημοσίευση της συνέντευξης ξεσήκωσε όπως αναμενόταν τις φήμες, με την Αμερικανίδα να διευκρινίζει πως δεν μιλούσε απαραίτητα για την επιστροφή της στο tour ως παίκτρια - χωρίς ωστόσο να το αποκλείει και αυτό - αλλά ενδεχομένως από ένα διαφορετικό πόστο: "Αυτό που ήθελα να πω, είναι πως ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Ο Tom Brady ξεκίνησε μια πολύ ωραία τάση, νομίζω όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Το τένις μου έχει δώσει πάρα πολλά και νιώθω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μη θελήσω να συμμετέχω ξανά στo άθλημα με κάποιο τρόπο. Δεν ξέρω με ποιο ρόλο θα είναι, αλλά ξέρω ότι αγαπώ το παιχνίδι και όλα όσα σχετίζονται με αυτό."

Ενδιαφέρον έχει και η σημερινή ανάρτηση του πρώην hitting partner της Serena, Sascha Bajin, που έγραψε γι' αυτό το θέμα: "Πολλοί με ρωτάτε γιατί δεν έχω γράψει ακόμα κάτι για την απόσυρση της Serena. Ας το θέσω έτσι, δεν πιστεύω ότι έχει τελειώσει. Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο από εσάς, απλά κάτι μου λέει ότι θα τη δούμε ξανά."

Η εμφάνιση της Serena στον Jimmy Fallon, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για ένα από τα καινούργια πρότζεκτ της, το παιδικό βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots