WTA
"Άγγιξαν" τεράστια ανατροπή Παπαμιχαήλ και Jakupovic στην Μπογκοτά

 
"Άγγιξαν" τεράστια ανατροπή Παπαμιχαήλ και Jakupovic στην Μπογκοτά
tennisnews team Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 - 8:48

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Dalila Jakupovic λίγο έλειψε να ανατρέψουν το 0-6 στο match tie-break, πλησιάζοντας μια μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του WTA 250 τουρνουά της Μπογκοτά.

Μετά τη σπουδαία νίκη τους επί των Νο.1 του ταμπλό, Natela Dzalamidze και Kamilla Rakhimova, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Dalila Jakupovic "άγγιξαν" μια ακόμα μεγάλη πρόκριση, για τα ημιτελικά του Copa Colsanitas στην Μπογκοτά.

Μετά από 76 λεπτά αγώνα όμως, τελικά ηττήθηκαν από τη Γεωργιανή Oksana Kalashnikova και την Πολωνή Katarzyna Piter, με 6-3, 2-6, 11-9.

To match tie-break ήταν συναρπαστικό, με τις Παπαμιχαήλ και Jakupovic να επιστρέφουν από το 0-6 και το 5-8, για να ισοφαρίσουν σε 8-8. Ισοφάρισαν και σε 9-9 αργότερα, σβήνοντας το πρώτο match point των Kalashnikova και Piter, είχαν όμως και δεύτερο οι δυο τελευταίες, που πανηγύρισαν τελικά τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά της WTA.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τη Ρωσίδα Lidziya Marozava και τη Βραζιλιάνα Laura Pigossi.

Θυμίζουμε πως η Παπαμιχαήλ ταλαιπωρήθηκε και από μια ίωση αυτή την εβδομάδα και είχε αγωνιστεί υπό πολύ δύσκολες συνθήκες με την Ιταλίδα Nuria Brancaccio για τον 1ο γύρο στα μονά την Τρίτη, γνωρίζοντας την ήττα με 6-2, 6-2. Ούτε στον τελευταίο της αγώνα στο διπλό ήταν στο 100% η 30χρονη Ελληνίδα, αλλά βγήκε να το παλέψει, όπως άλλωστε έκανε και στο παιχνίδι του μονού δυο μέρες πριν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots