WTA
Baindl: "Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον" (vid)

 
Baindl: "Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον" (vid)
tn team Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 - 20:17

Η Kateryna Baindl απέκλεισε σήμερα την Amarissa Toth από το τουρνουά της Βουδαπέστης και είχε ένα μήνυμα να μοιραστεί προς την Shuai Zhang, αλλά και προς την Toth.

"Ελπίζω η Shuai Zhang να νιώθει καλύτερα και σύντομα να επιστρέψει, γιατί είναι μια απίστευτη παίκτρια, πολύ σεβαστή και ένας υπέροχος άνθρωπος. Μπορούμε να μάθουμε πολλά από εκείνη και πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον", είπε η Baindl στις on-court δηλώσεις που παραχώρησε, αφήνοντας ενδεχομένως και μια μπηχτή προς τη σημερινή της αντίπαλο, που μόνο σεβασμό δεν έδειξε με τη στάση της.

Η Ουκρανή τενίστρια κέρδισε σήμερα την Toth με 6-3, 6-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Budapest Grand Prix.

Θυμίζουμε πως η Toth έγινε γνωστότερη στο ευρύ κοινό με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ήταν η αρνητική πρωταγωνίστρια του viral σκηνικού στον αγώνα της με τη Shuai Zhang.

Η Zhang από την πλευρά της, η οποία εγκατέλειψε εκείνον τον αγώνα παθαίνοντας κρίση πανικού, έλαβε τεράστια στήριξη από τις υπόλοιπες παίκτριες του tour, που αντέδρασαν άμεσα και σύσσωμα καταδικάζοντας τη συμπεριφορά της Toth.

Η Baindl θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του τουρνουά της Βουδαπέστης μια άλλη τενίστρια από την Ουγγαρία, την Fanny Stollar, που κέρδισε τη Γερμανίδα Tatjana Maria με 6-3, 2-6, 7-6 (6).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots