WTA
H Yastremska κατηγορεί την Andreeva πως στηρίζει τον πόλεμο

 
H Yastremska κατηγορεί την Andreeva πως στηρίζει τον πόλεμο
© Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 - 15:02

Η Dayana Yastremska κατηγορεί τη Mirra Andreeva πως στηρίζει τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία. Τι υποστηρίζει η Ουκρανή τενίστρια.

Όπως έγραψε στο story που ανέβασε η Yastremska, η Andreeva έχει κάνει "like" σε ορισμένες δημοσιεύσεις στα social media που υποδηλώνουν τη στήριξή της στον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία και τις φρικαλεότητες που κάνουν Ρώσοι σε Ουκρανούς.

Είπε μάλιστα πως ενημέρωσε τη WTA γι' αυτό, αλλά δεν φάνηκε πρόθυμη να κάνει κάτι. Δεν προκαλεί έκπληξη βεβαίως αυτό, αφού δεν πρόκειται καν για δημοσιεύσεις, αλλά για αντιδράσεις σε δημοσιεύσεις, που σε κάθε περίπτωση δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να ερμηνευτούν οι προθέσεις.

"Ζήτησα να επιβληθούν κυρώσεις κατά της Mirra Andreeva για τα like που έχει κάνει σε δημοσιεύσεις στα social media που σιγοντάρουν τις φρικαλεότητες που γίνονται σε Ουκρανούς. Η WTA μου είπε ότι δεν θα παρέμβει. Είμαι αναστατωμένη, αλλά παραμένω στον αγώνα, στη μάχη για την πατρίδα μου, για την οικογένεια και τους φίλους μου που βρίσκονται στην Ουκρανία", έγραψε η Yastremska.

Η Andreeva είναι ένα νέο πρόσωπο στον κόσμο του τένις, μόλις 16 ετών, έχοντας εντυπωσιάσει τους πάντες με το ταλέντο της. Αφού κατέκτησε back-to-back δυο τίτλους σε διοργανώσεις 60.000 δολαρίων της ITF στην Ελβετία τον Απρίλιο, πήρε wild card για να παίξει στο 1000άρι της Μαδρίτης, όπου έφτασε μέχρι τις "16" καλύτερες. Στη συνέχεια έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο του Roland Garros και μέχρι τον 4ο γύρο του Wimbledon, ξεκινώντας και από τα δυο τουρνουά -τα πρώτα της Grand Slams- από τα προκριματικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots