WTA
Σούπερ τελικός μεταξύ Sabalenka και Rybakina στο Μπρίσμπεϊν (vids)

 
Σούπερ τελικός μεταξύ Sabalenka και Rybakina στο Μπρίσμπεϊν (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 - 13:01

Η Aryna Sabalenka και η Elena Rybakina κέρδισαν τους σημερινούς ημιτελικούς στο Brisbane International και έκλεισαν έναν σούπερ τελικό, ανοίγοντας ιδανικά τη νέα σεζόν.

Οι δυο κορυφαίες του ταμπλό και δυο από τις 4 κορυφαίες της παγκόσμιας κατάταξης, η Aryna Sabalenka και η Elena Rybakina, θα συναντηθούν αύριο στο Μπρίσμπεϊν για τον πρώτο τίτλο του 2024.

Αμφότερες οι δυο κορυφαίες του τουρνουά επιβεβαίωσαν με εμφατικό τρόπο τα προγνωστικά στους σημερινούς προημιτελικούς.

Η Rybakina επιβλήθηκε της ταλαντούχας Linda Noskova, που έκανε ένα τρομερό τουρνουά, με 6-3, 6-2.

Αργότερα, η Sabalenka ήταν επίσης σαρωτική, επικρατώντας της 2 φορές πρωταθλήτριας του Australian Open, Victoria Azarenka, με 6-2, 6-4.

Αυτός θα είναι ο 25ος τελικός στην καριέρα της Sabalenka, που θα αναζητήσει τον 14ο τίτλο της (13-11).

Η Rybakina από τη μεριά της θα αγωνιστεί στον 15ο τελικό της και θα διεκδικήσει τον 6ο τίτλο της (5-9). Επίσης η Rybakina θα επιστρέψει στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, που είναι και το career high της, αν κερδίσει τον αυριανό τελικό.

Υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο να χάσει τον τελικό και να ανεβεί στο Νο.3, αν η Coco Gauff χάσει τον δικό της τελικό στο ASB Classic του Ώκλαντ από την Elina Svitolina.

O τελικός των γυναικών του Brisbane International θα γίνει το πρωί της Κυριακής, στις 06:30 ώρα Ελλάδας, και θα μεταδοθεί από το Novasports6HD.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots