Στα ημιτελικά Θάνος και Τσιτσιπάς

 
O Αριστοτέλης Θάνος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς (πάνω)
O Αριστοτέλης Θάνος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς (πάνω)
tennisnews team Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 - 18:50

Ο Αριστοτέλης Θάνος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς κέρδισαν δυο αγώνες σήμερα και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του διπλού στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach.

Στα ημιτελικά του διπλού προκρίθηκαν οι Αριστοτέλης Θάνος και Πέτρος Τσιτσιπάς, που κέρδισαν δυο αγώνες σήμερα στα σκληρά γήπεδα του Lyttos Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου.

Πρώτα απέκλεισαν στον εξ αναβολής αγώνα για τον 1ο γύρο τους Βρετανούς Billy Harris και Marcus Willis, με 6-4, 6-4. Αργότερα κέρδισαν και τους Mircea-Alexandru Jecan και Vasil Kirkov, No.3 στο ταμπλό, με 6-7 (3), 6-4, 10-3.

Οι Μάρκος Καλοβελώνης και Μιχάλης Περβολαράκης διεκδίκησαν επίσης μια θέση στα ημιτελικά του διπλού, αλλά ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τους Toby Alex Kodat και Tadeas Paroulek, No.2 στο ταμπλό, με 1-6, 6-1, 10-7.

Την Παρασκευή, οι Θάνος και Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν τους Αυστριακούς, Νο.1 στο ταμπλό, Lucas Miedler και Neil Oberleitner.

Στο τουρνουά των γυναικών, η Δήμητρα Παύλου προκρίθηκε στον τελικό του διπλού και η Σαπφώ Σακελλαρίδη στα προημιτελικά του μονού.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του τουρνουά:

17th Lyttos Beach ITF World Tour (5η εβδομάδα: 23 - 29 Νοεμβρίου 2020)
Μονό ανδρών (αποτελέσματα)
Διπλό ανδρών (αποτελέσματα)
Πρόγραμμα (Παρασκευή 27 Νοεμβρίου)
   

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots