Εκκίνηση με πολλές Ελληνικές παρουσίες στο Kalovelonis Summer Tour

 
Εκκίνηση με πολλές Ελληνικές παρουσίες στο Kalovelonis Summer Tour
tn team Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 - 21:34

 Άνοιξε η αυλαία για το τουρνουά της Tennis Europe για παιδιά έως 14 ετών, Kalovelonis Summer Tour, με πολλούς νεαρούς Έλληνες αθλητές να αγωνίζονται δίνοντας το καλύτερο τους εαυτό.

Πολλά αγόρια και κορίτσια έπεσαν στη μάχη στη 1η μέρα των κυρίως ταμπλό στη χωμάτινη διοργάνωση.

Στον 2ο γύρο των αγοριών εξασφάλισαν ένα εισιτήριο, το Νο.1 του ταμπλό Ανδρέας Μεσσής, ο οποίος ξεπέρασε τον Παναγιώτη Ζαβολέα με 6-2, 6-2, και θα βρεθεί για μια θέση στην 8άδα κόντρα στον Οδυσσέα Γελαδάρη, ο οποίος επικράτησε του Arda Aroyo, με 6-1, 6-3.

Νίκη σημείωσε και το Νο.3 του ταμπλό Νικόλαος - Φώτιος Μακρής, που πέρασε το εμπόδιο του Ρώσου Savva Volov, με 6-2, 6-1 και θα συναντηθεί με τον Έκτορα Τσατσάκη που προσπέρασε τον προερχόμενο από το προκριματικά Γεράσιμο Αρβανιτάκη, με 6-2, 6-2.

Ακόμα μια Ελληνική αναμέτρηση θα έχουμε στο ταμπλό, με τον Ιωάννη Σακκά (Νο.5 του ταμπλό) να αγωνίζεται με τον Μάρκο Καρακάσση για την πρόκριση στα προημιτελικά. Ο Σακκάς κέρδισε στην πρεμιέρα τον νεαρό Έλληνα Ιωσήφ Ρομπόλι με 6-1, 6-0 και ο Καρακάσσης τον Γάλλο Louka Krynen, με 7-5, 3-6, 6-2.

Επίσης οι νεαροί τενίστες προερχόμενοι από τα προκριματικά, Γεώργιος Τζιμίκας, Ιωάννης Νικιτάκης και ο Νικόλαος Ζάχος, σημείωσαν σπουδαίες νίκες στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό και θα διεκδικήσουν μια θέση στην τελική 8άδα, όπως και ο Παναγιώτης - Γεράσιμος Γραμματικάκης και ο Δημήτριος Μελίσσογλου, που επικράτησαν των Γεώργιο Μήταλα και Τζέισον Φούκα αντίστοιχα.

Εκτός συνέχειας παρά τη προσπάθεια τους, έμειναν οι Αντώνης Μαλαβάζος, Σταύρος Ιωαννάτος, Κωνσταντίνος Φέρτης, Λεονίδας Χαϊδεμένος, ο Άγγελος Πανώτης, ο Βαγγέλης Βάλσαμος, ο Παναγιώτης Κουρέας και ο Αθανάσιος Κακουρίδης.

Στο ταμπλό των κοριτσιών, σπουδαία πρόκριση πήρε το Νο.3 του ταμπλό Χρυσή Σμυρίδου, μετά από νίκη που σημείωσε κόντρα στην δυνατή Μαρία Ηλιοπούλου, με 2-6, 6-3, 6-0, ενώ και οι seeders Μερόπη - Μαρία Μπατζή (Νο.6) Μυρτώ Πρωιμάκη (Νο.7), Μελίνα Ζουμπουλάκη (Νο.8), κέρδισαν μια θέση στον 2ο γύρο, νικώντας τις, Ανδριάνα Γεωργακαράκου, Natalia Drobca από την Μολδαβία και Ειρήνη Μαρία Τσακίρη, αντίστοιχα.

Το εισιτήριο για την 16άδα πήραν επίσης η Δήμητρα Παπασταύρου, η Ευθαλία Ανδριανού, η Ειρήνη - Ραφαέλα Καναβαράκη, η Σοφία Νικολαίδου, η Αντωνία Κούσιου, η Βασιλικη Γορανίτη και η Αλίκη Χανόγλου.

Αναλυτικα τα σημερινά αποτελέσματα (31/08)

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (01/09)

Δείτε όλα τα ταμπλό της διοργάνωσης πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους:

Μονά
Αγόρια 14  
Κορίτσια 14  
Διπλά
Αγόρια 14  
Κορίτσια 14  
Προκριματικά Μονών
Αγόρια 14 Ολοκληρώθηκαν
Κορίτσια 14 Ολοκληρώθηκαν

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots