Ξυλάς: "Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, δεν περίμενα να κάτσει!"

 
Ξυλάς: "Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, δεν περίμενα να κάτσει!"
tn team Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 - 17:38

Ο Γιάννης Ξυλάς ευχαρίστησε τον κόσμο που έκατσε μέχρι το τέλος και παρακολούθησε το ντεμπούτο του στο Davis Cup, ενώ μίλησε και για την απίθανη εμπειρία που βίωσε όλη την εβδομάδα ως μέλος της Εθνικής ομάδας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη μου σήμερα. Δεν περίμενα καν να κάτσει τόσος κόσμος αφού είχε κριθεί η συνάντηση, έμεινα έκπληκτος και τους ευχαριστώ πάρα πολύ που έμειναν", είπε στη συνέντευξη Τύπου του ο Γιάννης Ξυλάς, ο οποίος συνδύασε με νίκη το ντεμπούτο του στο Davis Cup στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

"Ανεξαρτήτως με το 3-0 εγώ μπήκα λίγο αγχωμένος στην αρχή και νομίζω ήταν φυσιολογικό γιατί πρώτη φορά έπαιξα μπροστά σε τόσο κόσμο και στην Εθνική ομάδα ανδρών. Νομίζω όμως ότι το διαχειρίστηκα μια χαρά", πρόσθεσε ο 22χρονος Έλληνας τενίστας.

Όσο για την εμπειρία του να είναι μέρος της ομάδας όλη αυτή την εβδομάδα τον προετοιμασιών και των αγώνων, είπε: "Πέρασα απίστευτα! Στεναχωριέμαι λίγο που από αύριο επιστρέφω πίσω στην πραγματικότητα. Ήταν πολύ ωραία αυτή η εβδομάδα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και έμαθα πάρα πολλά πράγματα και από τον Δημήτρη (Χατζηνικολάου) και από τον Στέφανο (Τσιτσιπά) και από τον Απόστολο (Τσιτσιπά). Πήρα πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλές γνώσεις και ανυπομονώ για την επόμενη φορά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots