Ρεβάνς με σπουδαίο Πέτρο Τσιτσιπά!

 
Πέτρος Τσιτσιπάς
Πέτρος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Instagram (@petrostsitsipas00)
tennisnews team Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 - 17:00

Σε μια σπουδαία εμφάνιση στη Χερσόνησο Ηρακλείου, ο Πέτρος Τσιτσιπάς έβγαλε εκτός τουρνουά το Νο.1 του ταμπλό και Νο.327 της παγκόσμιας κατάταξης, Uladzimir Ignatik, παίρνοντας και τη ρεβάνς για την ήττα του από τον πολύ δυνατό Λευκορώσο τενίστα πριν μερικές ημέρες.

Πριν από δυο εβδομάδες, ο Πέτρος Τσιτσιπάς είχε πέσει πάνω στον Uladzimir Ignatik στον 2ο γύρο του τουρνουά του Lyttos Beach και κέρδισε μόνο ένα game (0-6, 1-6). Σήμερα, σε έναν τελείως διαφορετικό αγώνα, όχι μόνο κοίταξε στα μάτια το Νο.327 (άλλοτε Νο.129) της ΑΤΡ, αλλά κατάφερε και να τον κερδίσει, με 6-3, 2-6, 6-2.

Κάνοντας μια σπουδαία εμφάνιση, ο 20χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε με double break το αποφασιστικό σετ της αναμέτρησης και πανηγύρισε μια από τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας του έως τώρα.

Στον 2ο γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στη Χερσόνησο, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει είτε τον Βραζιλιάνο Mateus Alves, που βρίσκεται στο Νο.604 της παγκόσμιας κατάταξης.

Σήμερα αγωνίστηκαν ακόμα οι Μιχάλης Περβολαράκης και Μάρκος Καλοβελώνης, που δεν κατάφεραν να μπουν στον 2ο γύρο. Ο Μιχάλης ηττήθηκε από τον Ιάπωνα Sho Shimabukuro με 6-4, 6-4, ενώ ο Μάρκος γνώρισε την ήττα από τον Βρετανό Luke Johnson με 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots