Νέος τίτλος για τον Πέτρο Τσιτσιπά σε 25άρι!

 
Νέος τίτλος για τον Πέτρο Τσιτσιπά σε 25άρι!
tn team Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 - 21:34

Ακόμα έναν τίτλο, τον 6ο στη χρονιά και τον 2ο συνεχόμενο, κατέκτησε ο Πέτρος Τσιτσιπάς, που αναδείχθηκε πρωταθλητής στο διπλό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Villers Les Nancy στη Γαλλία.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς κατέκτησε ακόμα έναν τίτλο στην εξαιρετική φετινή του σεζόν, μαζί με τον Βούλγαρο Alexander Donski, με τον οποίο βρισκόντουσαν στο Νο.3 του ταμπλό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Villers Les Nancy.

Στον σημερινό τελικό της hardcourt διοργάνωσης αντιμετώπισαν τους Αυστραλούς Blake Ellis και Tristan Schoolkate, Νο.4 στο ταμπλό, τους οποίους κέρδιζαν με 7-6 (2), 3-2, όταν οι τελευταίοι εγκατέλειψαν.

Αυτή ήταν η 6η διαδοχική νίκη για τους Τσιτσιπά και Donski και η 4η στο τουρνουά, που είχαν κερδίσει ακόμα τους Γάλλους Adam Freire Da Silva και Matt Ponchet με 6-3, 6-4, τους Buvaysar Gadamauri (Βέλγιο) και Tom Schonenberg (Γερμανία) με 7-5, 6-4 και τους Zvonimir Babic (Κροατία) και Henrik Jebens (Γερμανία) με 4-6, 7-5, 10-7.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας έφτασε τους 6 τίτλους στο 2021, καθώς έχει κερδίσει ακόμα το Challenger της Πράγας (μαζί με τον Victor Vlad Cornea), που είναι ο σημαντικότερος τίτλος έως τώρα στην καριέρα του, 3 ακόμα τουρνουά 25.000 δολαρίων, στο Kottingbrunn (με τον Martins Podzus), στο Bolzano (με τον Cornea) και στο Saint Dizier την προηγούμενη εβδομάδα ξανά με τον Donski, καθώς το τουρνουά 15.000 δολαρίων του Oldenzaal (με τον Constantin Schmitz).

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.225 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών και αναμένεται να βελτιώσει για μια ακόμα φορά το career high του την επόμενη εβδομάδα, κερδίζοντας 4 θέσεις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots