Πολύ καλή παρουσία για τον Περβολαράκη στο Challenger του Forli

 
Πολύ καλή παρουσία για τον Περβολαράκη στο Challenger του Forli
tn team Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 - 13:05

Ο Μιχάλης Περβολαράκης ολοκλήρωσε την παρουσία του στα προημιτελικά του Challenger του Forli στην Ιταλία. Στο τουρνουά αγωνίστηκε και ο Πέτρος Τσιτσιπάς.

Ο Περβολαράκης πέτυχε δυο νίκες στο ιταλικό Challenger της κατηγορίας "80" και έφτασε στους "8" καλύτερους στα μονά.

Στον 1ο γύρο, ο 25χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε τον προερχόμενο από τα προκριματικά Luca Potenza με 6-3, 6-4, ενώ στον 2ο γύρο αντιμετώπισε ακόμα έναν Ιταλό παίκτη, τον Filippo Baldi, τον οποίο κέρδισε με 6-4, 6-4.

Στα προημιτελικά, ο Μιχάλης έδωσε έναν πολύ δύσκολο αγώνα με τον Andrea Arnaboldi, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.251 στον κόσμο, από τον οποίο ηττήθηκε έπειτα από 2 κλειστά σετ, με 6-4, 6-3. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλός κέρδισε και τον επόμενο αγώνα του και έφτασε μέχρι τον τελικό του Citta di Forli III.

Στο Forli της Ιταλίας βρέθηκε και ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος έφτασε κοντά σε μια πολύ καλή πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Κέρδισε στον 1ο προκριματικό γύρο τον Carlo Alberto Caniato με 6-2, 6-7 (1), 6-2, αλλά στον τελευταίο γύρο των προκριματικών ηττήθηκε μετά από μεγάλη μάχη από τον Daniele Capecchi, με 6-7 (3), 3-6.

Στο διπλό, Περβολαράκης και Τσιτσιπάς έπαιξαν μαζί, αλλά ηττήθηκαν σε ένα επίσης πολύ κλειστό ματς από τον Τυνήσιο Moez Echargui και τον Γερμανό Hendrik Jebens, με 7-6 (6), 3-6, 10-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots