Νέος τελικός για τον Τσιτσιπά

 
Νέος τελικός για τον Τσιτσιπά
tn team Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 - 18:01

Ακόμα έναν τίτλο στα διπλά θα διεκδικήσει ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος προκρίθηκε σε ακόμα έναν τελικό στην Κροατία, στο 25άρι της πόλης Opatija, μαζί με τον Zvonimir Babic.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Zvonimir Babic, Νο.2 στο ταμπλό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων της πόλης Opatija στην Κροατία, κέρδισαν τον Αυστριακό Peter Goldsteiner και τον Γερμανό Tim Heger με 6-1, 7-6 (6), για να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Θα είναι ο 2ος τελικός στη χρονιά για τον Πέτρο, που ήταν πρωταθλητής στο 25άρι της πόλης Porec στην Κροατία μαζί με τον Αριστοτέλη Θάνο, πριν από 2 εβδομάδες.

Συνολικά θα διεκδικήσει τον 9ο επαγγελματικό του τίτλο στα διπλά, 6ο στην κατηγορία των 25.000 δολαρίων της ITF. Θυμίζουμε πως το 2021, τη χρονιά που κέρδισε τους 6 από τους 8 προηγούμενους τίτλους του, είχε κατακτήσει και ένα Challenger στην Πράγα, μαζί με τον Ρουμάνο Victor Vlad Cornea.

Στον τελικό της Opatija, Τσιτσιπάς και Babic θα αντιμετωπίσουν το Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, τον Ιταλό Riccardo Bonadio και τον Τσέχο Michael Vrbensky.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots