Έκανε το "double" στα Τίρανα ο Γελαδάρης

 
Έκανε το "double" στα Τίρανα ο Γελαδάρης
tn team Σάββατο, 18 Μαϊος 2024 - 16:30

Ο Οδυσσέας Γελαδάρης ολοκλήρωσε σήμερα το "double" στα Τίρανα της Αλβανίας, αφού μετά το διπλό κατέκτησε τον τίτλο και στο μονό στο διεθνές τουρνουά της ITF (Category J30) του National Sport Park.

Χθες ο Γελαδάρης άνοιξε λογαριασμό κερδίζοντας τον πρώτο του τίτλο σε ITF διοργάνωση στο διπλό του Tirana Open U18, μαζί με τον Γιώργο Μίταλα.

Σήμερα κέρδισε και το μονό ο μόλις 15χρονος Έλληνας αθλητής, ο οποίος έκανε ακόμα ένα φανταστικό παιχνίδι και επιβλήθηκε στον τελικό του Ιταλού Simone Massellani με 6-2, 6-2.

Κατέκτησε έτσι τον 1ο τίτλο του και στο μονό, μια μέρα αφού κέρδισε τον 1ο του στο διπλό, στο ITF Juniors Circuit.

Ο 15χρονος αθλητής του Α.Ο. Π. Φαλήρου, Νο.2 στην Ελλάδα στα 16άρια και Νο.6 στα 18άρια, έχασε μόνο ένα σετ όλη την εβδομάδα, στα hardcourt γήπεδα του National Sport Park των Τιράνων.

Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει τον Ιταλό Matteo Vantini με 6-1, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε τον Σλοβάκο Samuel Sykora με 6-4, 6-4. Στα προημιτελικά κέρδισε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Riku Kato από το Χονγκ Κονγκ, με 6-3, 6-7 (5), 6-4, ενώ στα ημιτελικά επέστρεψε στις εμφατικές εμφανίσεις, για να επιβληθεί του Ιταλού Alessandro Fiocchi με 6-3, 6-0.

Θυμίζουμε πως εκτός από το διπλό ανδρών, όπου κέρδισαν οι Γελαδάρης και Μίταλας, ελληνικό χρώμα είχε και ο τίτλος στο διπλό κοριτσιών στα Τίρανα, όπου κέρδισαν οι Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots