European Summer Cups: Κλήρωση Αγώνων και Τελετή Έναρξης στη Ρόδο

 
European Summer Cups: Κλήρωση Αγώνων και Τελετή Έναρξης στη Ρόδο
tennisnews team Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 23:52

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν η κλήρωση των αγώνων του 2024 European Summer Cups, αμέσως μετά το captains meeting, στην ιστορική Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Το τουρνουά φιλοξενεί εθνικές ομάδες κοριτσιών κάτω των 16, υπό την αιγίδα της ΕΦΟΑ και της Tennis Europe, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Οι αναμετρήσεις που προέκυψαν από την κλήρωση είναι οι εξής:

Τετάρτη 31/07
Σουηδία - Τουρκία: 09:00, γήπεδο 9
Κύπρος - Μάλτα: 09:00, γήπεδο 8
Αρμενία - Ελλάδα: 15:00, γήπεδο 9
Βουλγαρία - Ιταλία: 15:00, γήπεδο 8

Μετά την κλήρωση, οι εθνικές αποστολές παρέλασαν στους γραφικούς δρόμους της Μεσαιωνικής Πόλης, προσφέροντας ένα θέαμα που εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκόμενους. Ο ιδιαίτερος χώρος της πόλης, με την πλούσια ιστορία του, αναδείχθηκε ιδανικός για την παρουσίαση των ομάδων και την υποδοχή τους στο νησί της Ρόδου.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, κ. Βασίλης Αράπης, δήλωσε: "Θα ήθελα να καλωσορίσω όλα τα μέλη των αποστολών στο νησί της Ρόδου και στον Όμιλό μας. Για ακόμη μια χρονιά, φέραμε τη Ρόδο στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού Tennis Juniors, φιλοξενώντας το European Summer Cup του Billie Jean King Cup υπό την αιγίδα της ΕΦΟΑ - Hellenic Tennis Federation και της Tennis Europe και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνδιοργανωτή μας, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργο Χατζημάρκο, που με την αδιάκοπη στήριξη του μας επιτρέπει να διοργανώνουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα στη Ρόδο. Επίσης, να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ρόδου που μας παραχώρησε τον ιστορικό αυτό χώρο της Μεσαιωνικής Πόλης για την παρουσίαση των ομάδων. Εύχομαι σε όλες τις αθλήτριες καλά παιχνίδια και σας καλούμε όλους να επισκεφθείτε τον όμιλο και να παρακολουθήσετε κάποιες από τις αυριανές πρωταγωνίστριες!"

Η πρώτη μέρα των αγώνων ξεκινάει δυναμικά με αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου. Η είσοδος είναι ελεύθερη και προσκαλούμε το κοινό να παρακολουθήσει τους αγώνες και να στηρίξει τις νεαρές αθλήτριες σε αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots