Μπήκε στην καλύτερη 6άδα η Εθνική κοριτσιών U18

 
H Ασλανισβίλι, η Κούσιου και η Παναγιωτίδου, με τον captain Κωνσταντίνο Βουρούκο.
H Ασλανισβίλι, η Κούσιου και η Παναγιωτίδου, με τον captain Κωνσταντίνο Βουρούκο.
tn team Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 - 17:07

Η Εθνική μας ομάδα των κοριτσιών U18 κέρδισε σήμερα την Τουρκία και μπήκε στις 6 καλύτερες ομάδες του προκριματικού τουρνουά των European Summer Cups στο Mesagne της Ιταλίας.

Η ελληνική ομάδα επικράτησε από τα μονά της Τουρκίας, με τις Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και Άρτεμη Ασλανισβίλι να "καθαρίζουν" το tie.

Η Παναγιωτίδου κέρδισε μετά από μια πολύ μεγάλη μάχη 3 ωρών την Deniz Turan με 7-5, 1-6, 6-4.

Δύσκολο έργο είχε και η Ασλανισβίλι, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Irem Kurt σε κάτι παραπάνω από 2 ώρες με 7-5, 6-2.

Στο άνευ βαθμολογικής σημασίας διπλό, οι Θεοδώρα Κούσιου και Παναγιωτίδου ηττήθηκαν από τις Kurt και Duru Soke με 4-2, 5-3.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα, η οποία αγωνίζεται στο προκριματικό τουρνουά της Ζώνης Β' του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Summer Cups στο Mesagne της Ιταλίας, έχασε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση, καθώς ηττήθηκε χθες στον 1ο γύρο από την πανίσχυρη Ιταλία με 3-0.

Με τη νίκη επί της Τουρκίας ωστόσο μπήκε στην καλύτερη 6άδα του τουρνουά και αύριο θα παίξει με τη Μεγάλη Βρετανία, μια επίσης πολύ δυνατή ομάδα και Νο.2 στο ταμπλό, για την 5η θέση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots