Εθνική αγοριών U18: 7η στο τουρνουά της Τσεχίας

 
Οι Χρήστος Γκλαβάς, Ηλία Γιαννακάκης (team captain), Νικόλας Χατζηαβραάμ και Ανδρέας Λοϊζάς
Οι Χρήστος Γκλαβάς, Ηλία Γιαννακάκης (team captain), Νικόλας Χατζηαβραάμ και Ανδρέας Λοϊζάς
tn team Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 - 19:04

Την 7η θέση πήρε η Εθνική μας ομάδα στα αγόρια U18, που αγωνίστηκε στο προκριματικό τουρνουά του Ricany στην Τσεχία, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα European Summer Cups.

Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε σήμερα από την Εσθονία με 2-1, σε ένα tie που μεγαλύτερη σημασία είχε η εμπειρία και όχι το αποτέλεσμα.

Γι' αυτό και ήταν πολύ σημαντικές οι εμπειρίες που αποκόμισε ο Νικόλας Χατζηαβραάμ, που έπαιξε για 1η φορά σήμερα στα μονά και έκανε και πολύ καλή προσπάθεια, ωστόσο ηττήθηκε σε κλειστό ματς από τον Georg Strasch με 6-4, 1-6, 6-3.

Στο άλλο μονό, ο Ανδρέας Λοϊζάς κέρδισε τον Sten Hiiesalu σε ένα επίσης γεμάτο ματς με 7-6 (7), 7-5, με αποτέλεσμα το tie να κριθεί στο διπλό.

Και εκεί η ομάδα μας έδωσε μάχη, όμως στο τέλος Χρήστος Γκλαβάς και Λοϊζάς ηττήθηκαν από τους Hiiesalu και Strasch με 3-6, 6-3, 10-2, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει εδώ και την προσπάθειά της.

Θυμίζουμε πως χθες, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάλεψε με την δυνατή Πολωνία, όμως ηττήθηκε με 2-1 κι έτσι έμεινε εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η ήττα από την Εσθονία μας δίνει αυτόματα την 7η θέση, αφού δεν υπάρχει 8η ομάδα στο προκριματικό τουρνουά του Ricany.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots