Πρόκριση στο διπλό για τη Λογοθέτη

 
Πρόκριση στο διπλό για τη Λογοθέτη
tn team Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:13

Η Έλλη Λογοθέτη πέτυχε δυο νίκες στο προκριματικό ταμπλό της δυνατής διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Γιάμπλονετς της Τσεχίας, ενώ προκρίθηκε στα προημιτελικά του διπλού.

Η Λογοθέτη ολοκλήρωσε σήμερα την καλή της παρουσία στο ταμπλό των προκριματικών του Jablonec Nad Nisou Open, στον 3ο και τελευταίο γύρο.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια, κέρδισε αρχικά την Ουκρανή Karolina Utenko με 6-0, 6-0, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε και την Σλοβάκα Terezia Baraniakova με 6-0, 5-7, 10-4.

Σήμερα, για τον 3ο γύρο των προκριματικών, η Έλλη ηττήθηκε από την Τσέχα Ivana Sebestova, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.807 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-1, 6-0.

Η μέρα πάντως ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο για την Ελληνίδα παίκτρια, που πέτυχε νίκη στο διπλό και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση.

Μαζί με τη Γεωργιανή παρτενέρ της, Zoziya Kardava, κέρδισε τις Τσέχες Izabela Heinzova και Lucie Zasterova, με 6-3, 4-6, 10-6.

Την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει για τα προημιτελικά είτε τις Τσέχες Denisa Hindova και Karolina Kubanova, Νο.4 στο ταμπλό, είτε την Τσέχα Denise Hrdinkova και τη Σλοβάκα Laura Svatikova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots