ATP
Επίσημο: Παντρεύεται τον Οκτώβριο ο Rafa

 
Επίσημο: Παντρεύεται τον Οκτώβριο ο Rafa
Επίσημο: Παντρεύεται τον Οκτώβριο ο Rafa
tennisnews team Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 - 16:58

Ο Rafael Nadal θα παντρευτεί την αγαπημένη του, Xisca Perello, σε δυο περίπου μήνες, σε γραφική κωμόπολη της Μαγιόρκα, με πολλούς επώνυμους καλεσμένους.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ultima Hora, το διάσημο ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στις 19 Οκτωβρίου, στην πόλη Pollenca της Μαγιόρκα. Σε όλη την περιοχή τα επίπεδα ασφαλείας θα είναι υψηλά.

Αναμένεται να είναι ένα από τα event της χρονιάς, καθώς πολλά διάσημα πρόσωπα θα είναι εκεί. Από το χώρο το τένις, δε θα λείπουν οι καλοί φίλοι του Rafa, Feliciano Lopez και Fernando Verdasco, ενώ όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα στο γάμο θα είναι και ο Βασιλιάς της Ισπανίας Juan Carlos, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Nadal.

Ο Nadal είναι με την Xisca τα τελευταία 14 χρόνια, από το 2005. Τον Ιανουάριο του 2019, δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά πως θα παντρευόντουσαν αυτή τη χρονιά, από το περιοδικό Hello.

Τον Ιούλιο, η Xisca Perello έκανε μπάτσελορ πάρτι με φίλες στη Μάλαγα.

Όσον αφορά το τενιστικό του πρόγραμμα, ο Nadal δεν ήθελε πιθανότατα να γίνει ο γάμος πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για το US Open. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ευρώπη καθώς θα αγωνιστεί στο Laver Cup το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου στη Γενεύη, ενώ αργότερα θα πάει στην Ασία, με δεδομένη την παρουσία του στο Masters της Σαγκάης (7-13 Οκτωβρίου).

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η ευρωπαϊκή hard court season, όπου πιθανότατα ο Ισπανός δε θα αγωνιστεί, παρά μόνο στο ATP Finals του Λονδίνου, από τις 10 έως τις 17 Νοεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots