ATP
BREAKING: Εκτός Παρισιού ο Nadal!

 
BREAKING: Εκτός Παρισιού ο Nadal!
BREAKING: Εκτός Παρισιού ο Nadal!
tennisnews team Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 - 17:43

Ο Rafael Nadal απέσυρε ξαφνικά τη συμμετοχή του από το Paris Masters και ο Denis Shapovalov προκρίθηκε άνευ αγώνα στον σημαντικότερο τελικό της καριέρας του!

O Nadal, ο οποίος αγωνίζεται στο πρώτο του τουρνουά μετά από τον τραυματισμό του στον καρπό που τον είχε υποχρεώσει να μείνει εκτός κατά τη διάρκεια της ασιατικής περιόδου, δεν έδειξε κάτι που να προμήνυε την απόφασή του, καθώς έκανε έναν πολύ καλό αγώνα χθες απέναντι στον Jo-Wilfried Tsonga.

Απ' ότι φαίνεται όμως δεν ήταν στο 100% σήμερα για τον ημιτελικό με τον Denis Shapovalov και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα απέσυρε τη συμμετοχή του, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί ακόμα ένα Paris Masters άδοξα γι' αυτόν. Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Rafa τραυματίστηκε στη σημερινή του προπόνηση στο Bercy. 

Το Masters του Παρισιού, είναι ένα από τα λίγα μεγάλα τουρνουά που λείπουν από τη συλλογή του Ισπανού. Επίσης, κατάφερε να προκριθεί μόνο μια φορά στον τελικό του τουρνουά και ήταν το μακρινό 2007, όταν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό!

Μπορεί όχι με τον ιδανικότερο τρόπο, αλλά ο Shapovalov προκρίθηκε για πρώτη φορά σε έναν τελικό Masters, που θα είναι και ο σημαντικότερος της καριέρας του, μετά από 3 ήττες σε ημιτελικούς διοργανώσεων της σειράς Masters 1000.

Αύριο, στις 16:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD), o 20χρονος Καναδός θα προσπαθήσει να βάλει "φρένο" στην πορεία του Novak Djokovic και να κερδίσει το σημαντικότερο τρόπαιο της καριέρας του, στο τελευταίο του τουρνουά για το 2019.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots