ATP
Nadal: "Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα για το Finals" (vid)

 
Nadal: "Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα για το Finals" (vid)
Nadal: "Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα για το Finals" (vid)
tennisnews team Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 - 18:38

Ο Rafael Nadal εξήγησε το λόγο που τον ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή του από τα ημιτελικά του Paris Masters, αλλά και πως δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτα, όσον αφορά την παρουσία του στο Λονδίνο.

"Όλα πήγαιναν καλά, ακόμα και το χέρι μου ήταν σε καλύτερη κατάσταση, παρόλο που ήρθα εδώ με κάποιες αμφιβολίες. Σήμερα το πρωί προπονούμουν καλά, αλλά σε μια από τις τελευταίες μπάλες ένιωσα κάτι στους κοιλιακούς μου. Πήγα αμέσως στον γιατρό του τουρνουά και εκείνος μου είπε ότι θα έπρεπε να περιμένουμε. Περίμενα μια ώρα και κάναμε κι άλλη εξέταση. Είδαμε κάτι στην ακτινογραφία, πιθανότατα κάποια θλάση. Μετά δοκίμασα να επιστρέψω στο court, αλλά συνέχισα να το νιώθω", είπε ο Nadal, στην συνέντευξη τύπου που διαδέχτηκε την είδηση της αποχώρησής του από το Παρίσι.

"Πήρα την απόφαση για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι πως αυτό το πρόβλημα δε θα μου επέτρεπε να σερβίρω στο επίπεδο που πρέπει για να είμαι ανταγωνιστικός και ο δεύτερος πως αν υπάρχει θλάση, η πιθανότητα να προκαλέσω μεγαλύτερο πρόβλημα είναι μεγάλη. Το έχω περάσει αυτό στο παρελθόν. Η πρόταση του γιατρού ήταν να μην αγωνιστώ και μπορεί να είναι μια πολύ θλιβερή στιγμή για μένα, γιατί ένιωσα πως βρισκόμουν σε πολύ καλή κατάσταση εδώ, αλλά έπρεπε να πάρω αυτή την απόφαση."

Ο Nadal θα επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης τη Δευτέρα, όμως το κυνήγι για το Year-end No.1 θα συνεχιστεί στο Λονδίνο, διότι ο Ισπανός δε θα μπορέσει να το εξασφαλίσει στο Παρίσι. Δεν μπορεί ωστόσο να είναι απόλυτα σίγουρος για την παρουσία του στο ATP Finals, όπως είπε.

"Ελπίζω πως τα πράγματα θα καλυτερεύσουν. Ελπίζω να είμαι έτοιμος για το Λονδίνο. Αυτός είναι ο στόχος μου τώρα. Αλλά όπως είπα και πριν, δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα, επειδή όλο αυτό συνέβη σήμερα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots