ATP
Nadal: "Στόχος να είμαι έτοιμος τη Δευτέρα"

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 - 16:03

Ο Rafael Nadal έδωσε νέες πληροφορίες για την κατάστασή του και είπε πως ο στόχος του είναι να αγωνιστεί στο ATP Finals, αλλά διατήρησε τις αμφιβολίες του.

"Είμαι στο Λονδίνο και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μετά από το Παρίσι το πηγαίνω μέρα με τη μέρα. Πρέπει να δω πως θα πάνε τα πράγματα. Ξεκίνησα να σερβίσω χθες, πολύ αργά. Τώρα ο στόχος είναι να είμαι έτοιμος για τη Δευτέρα και να ακολουθήσω το πρωτόκολλο που μου έδωσε ο γιατρός", έγραψε ο Nadal στην επίσημη σελίδα του στο Twitter.

Θυμίζουμε πως ο Nadal τραυματίστηκε στους κοιλιακούς μυς κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο Παρίσι το Σάββατο. Απέσυρε τη συμμετοχή του από τα ημιτελικά του Paris Masters, επέστρεψε στη Μαγιόρκα και έκανε εξετάσεις.

Ο γιατρός του, Dr. Angel Ruiz-Cotorro, είναι συγκρατημένα αισιόδοξος, ενώ ο Nadal προπονείται στο Λονδίνο αυτές τις ημέρες και προφανώς θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση.

Η πρεμιέρα του είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα το βράδυ (22:00GR, COSMOTE SPORT 6HD), με αντίπαλο τον Alexander Zverev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots