ATP
Η γκάφα του ρεπόρτερ και η αντίδραση του Zverev

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 - 5:40

Ένας δημοσιογράφος αποκάλεσε "Στέφανο" τον Alexander Zverev, προκαλώντας γέλια στην αίθουσα Τύπου. Η αντίδραση του Sascha και η δικαιολογία του ρεπόρτερ.

Όταν ένας δημοσιογράφος ξεκινούσε την ερώτησή του λέγοντας το μικρό όνομα του Τσιτσιπά, ο Zverev τον διέκοψε αμέσως: "Με είπες Στέφανο;" τον ρώτησε προκαλώντας γέλια στην αίθουσα.

Ο ρεπόρτερ απολογήθηκε: "Συγγνώμη, συγγνώμη. Έχετε με το ίδιο outfit!"

Ο Zverev πάντως, ο οποίος μόλις είχε ηττηθεί από τον Στέφανο Τσιτσιπά, δε φάνηκε να εκνευρίζεται από αυτή την γκάφα και απάντησε κανονικά στην ερώτηση που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο, η οποία είχε να κάνει με τη γενικότερη πτώση στην κατάταξη και στην απόδοσή του αυτή τη σεζόν, σε σχέση με τις προηγούμενες.

"Αρκετά πράγματα σ' αυτή τη χρονιά έχουν να κάνουν με την ψυχολογική μου κατάσταση και πως ήταν σ' αυτό το διάστημα. Δεν είναι μόνο το τένις. Υπήρχε και κάτι άλλο. Αλλά τα έχω πει ένα εκατομμύριο φορές, νομίζω πως το ξέρετε ήδη. Ελπίζω να τελειώσω δυναμικά τη σεζόν και μετά να κάνω ό,τι μπορώ για να προετοιμαστώ για το 2020, που πιστεύω πως θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, γενικότερα για τους νέους παίκτες."

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots