ATP
Federer: "Ίσως ο Nadal με ξεπεράσει"

 
Federer: "Ίσως ο Nadal με ξεπεράσει"
Federer: "Ίσως ο Nadal με ξεπεράσει"
tennisnews team Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 - 14:27

Ακομπλεξάριστα και με μεγάλο σεβασμό προς τον Rafael Nadal, o Roger Federer εξήγησε πως είναι πολύ πιθανό όταν ο Ισπανός ολοκληρώσει την καριέρα του, να θεωρείται ο κορυφαίος όλων των εποχών.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Μπουένος Άιρες, όπου βρέθηκε στα πλαίσια της λατινοαμερικάνικης περιοδείας του, ο Federer είπε λίγα λόγια για τον μεγαλύτερο αντίπαλο που είχε στην καριέρα του, τον Nadal.

"Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και ένας σπουδαίος αθλητής. Ποιος φανταζόταν πως θα μπορούσε να τερματίσει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, 11 χρόνια μετά από την πρώτη φορά που το έκανε; Όλοι έλεγαν πως εξαιτίας των τραυματισμών δεν θα έκανε μεγάλη καριέρα και δε θα μπορούσε να είναι σε καλή κατάσταση, βρήκε τρόπο όμως να κάνει μια μεγάλη χρονιά, να κερδίσει 2 Grand Slam και να φτάσει τα 19.

Έχω μάθει πολλά από εκείνον. Είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής, κάνει πολύ καλό στο τένις. Είμαι χαρούμενος που έχω μοιραστεί μαζί του τις μάχες που έχω μοιραστεί, στο Wimbledon, στο Roland Garros και στο Australian Open. Ίσως, να τελειώσει την καριέρα του ως ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots