ATP
Ακυρώθηκε ο αγώνας του Federer στην Κολομβία

 
Ακυρώθηκε ο αγώνας του Federer στην Κολομβία
Ακυρώθηκε ο αγώνας του Federer στην Κολομβία
tennisnews team Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 - 10:53

Ο φιλικός αγώνας του Roger Federer με τον Alexander Zverev στην Μπογκοτά της Κολομβίας ακυρώθηκε, εξαιτίας της κατάστασης της χώρας και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Το μήνυμα του Ελβετού στα social media.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Κολομβία, με τις διαδηλώσεις ενάντια στον πρόεδρο Ivan Duque να εντείνονται και η κυβέρνηση να απαντάει με όλο και βιαιότερη καταστολή, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τρεις νεκροί, πάνω από 100 τραυματίες και να κλείσουν τα καταστήματα και τα σχολεία.

Στην πρωτεύουσα της χώρας, ο δήμαρχος διέταξε την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 το βράδυ ως τις 04:00 τα ξημερώματα, προκειμένου να γίνει πιο ελεγχόμενη η κατάσταση και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο προγραμματισμένος αγώνας του Roger Federer με τον Alexander Zverev, όπως ήταν φυσικό ακυρώθηκε και ο Ελβετός εξέφρασε τη λύπη του μέσα από το Instagram, στέλνοντας μήνυμα στους Κολομβιανούς θαυμαστές του.

"Είμαι πολύ λυπημένος για το λαό της Μπογκοτά. Λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας απόψε, δεν μπορέσαμε να κάνουμε τον αγώνα που περίμενα τόσο πολύ. Σας υπόσχομαι πως ο Sascha και εγώ θα επιστρέψουμε στο μέλλον για έναν αγώνα μπροστά από τους Κολομβιανούς φιλάθλους μας. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από το τουρνουά της Μπογκοτά το 2012 και ανυπομονώ να ξαναπαίξω."

Ο αγώνας της Μπογκοτά, ήταν ο 3ος προγραμματισμένος από τους 5 που θα δώσει συνολικά o Federer με τον Zverev, στα πλαίσια της λατινοαμερικανικής περιοδείας του. Είχαν προηγηθεί οι αγώνες στο Σαντιάγκο της Χιλής, όπου κέρδισε ο Ελβετός και στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, όπου κέρδισε ο Zverev. Απόψε οι δυο τους θα αναμετρηθούν στην Πόλη του Μεξικού και την Κυριακή θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος, με τον αγώνα τους στο Κίτο του Εκουαδόρ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots