ATP
Ο αγώνας που έμεινε στην ιστορία (pics+vids)

 
Ο αγώνας που έμεινε στην ιστορία (pics+vids)
Ο αγώνας που έμεινε στην ιστορία (pics+vids)
tennisnews team Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - 14:40

Περισσότεροι από 42.500 θεατές παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα του Roger Federer με τον Alexander Zverev, σε έναν αριθμό ρεκόρ για το άθλημα. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγευτική και οι φωτογραφίες άκρως εντυπωσιακές.

Από το καλοκαίρι που είχε ανακοινωθεί πως Federer και Zverev θα δώσουν αγώνα επίδειξης στο Plaza de Toros Mexico, γνωρίζαμε πως γύρω στους 40.000 θεατές, θα είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο στάδιο.

Όταν ωστόσο το στάδιο γέμισε, όλα ήταν πολύ διαφορετικά και η ατμόσφαιρα ήταν μαγευτική, σε έναν αγώνα που έμεινε στην ιστορία. Σύμφωνα με τη διοργάνωση, 42.517 άνθρωποι βρέθηκαν στο Plaza de Toros και οι εικόνες που έρχονται από την Πόλη του Μεξικού είναι πολύ εντυπωσιακές.

Για την ιστορία, ο Federer κέρδισε τον Zverev με 3-6, 6-4, 6-2 και έχει πλέον 2 νίκες ενάντια στον Γερμανό, στα 3 φιλικά που έδωσαν μέχρι στιγμής στη Λατινική Αμερική. Απομένει ένας ακόμα σταθμός και ένα παιχνίδι να δώσουν για να ολοκληρώσουν την περιοδεία τους, απόψε, στο Κίτο του Εκουαδόρ.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, πως το ρεκόρ δε θα κρατήσει για πολύ και αναμένεται να "σπάσει" ακόμα ένας αγώνας του Federer, τον Φεβρουάριο του 2020, όταν και θα δώσει το επόμενο Match for Africa, στο Cape Town Stadium της Νότιας Αφρικής, με χωρητικότητα περίπου 55.000 θεατών!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots