ATP
On: Τα νέα παπούτσια του Federer

 
On: Τα νέα παπούτσια του Federer
On: Τα νέα παπούτσια του Federer
tennisnews team Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - 16:57

Ο χώρος των αθλητικών παπουτσιών θα προστεθεί στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Roger Federer, που έγινε μέτοχος της ελβετικής εταιρείας On και θα φέρει την υπογραφή του στα μελλοντικά της πρότζεκτ.

Η On, η οποία ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια στη Ζυρίχη, έχει πολύ ανοδική πορεία από το 2014, με κέρδη που ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα. Το αντικείμενό της είναι τα αθλητικά παπούτσια και συγκεκριμένα τα "running" παπούτσια.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με μια νέα ελβετική εταιρεία που βρίσκεται σε άνθιση. Μιλάμε για πολλά χρήματα, γι' αυτό πρέπει να είμαι προσεκτικός. Θέλω να δείξω πόσο με ενδιαφέρει αυτό και πιστεύω πως μπορούμε να βασιστούμε σε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο συνεργασίας", είπε ο Federer, σύμφωνα με το NZZ.

"Αυτό είναι το νέο μέλος της ομάδας μας. Ως επιχειρηματικό στέλεχος, ο Roger Federer θα δουλέψει μαζί μας, στη δημιουργία της νέας γενιάς των ελβετικών παπουτσιών και στο μέλλον της On. Θα μας βοηθήσει να χτίσουμε ένα αθλητικό πνεύμα στην ομάδα μας, που κερδίζει. Επειδή αν κάποιος γνωρίζει από νίκες, είναι αυτός", ανέφερε η ανακοίνωση της On.

Θυμίζουμε πως ο Federer είχε ξεκινήσει μια συνεργασία μαμούθ με την Uniqlo, σταματώντας να φοράει outfit της Nike. Συνέχισε να φοράει ωστόσο τα παπούτσια της αμερικανικής εταιρείας και βρισκόταν σε αναζήτηση χορηγού μέχρι σήμερα. Πριν λίγα χρόνια είχε βγάλει και μια σειρά Air Jordan με τη Nike, σε συνεργασία φυσικά με τον Michael Jordan.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots