ATP
Συνεχίζει με Nike παπούτσια ο Federer

 
Συνεχίζει με Nike παπούτσια ο Federer
Συνεχίζει με Nike παπούτσια ο Federer
tennisnews team Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 - 19:55

Παρά την πρόσφατη συμφωνία που έκανε με την On, ο Roger Federer δεν σκοπεύει να σταματήσει τη συνεργασία του με τη Nike, μέχρι το τέλος της καριέρας του. 

Πριν από λίγες μέρες ο Federer ανακοίνωσε τη νέα του επενδυτική κίνηση, που αφορά την ελβετική εταιρεία υποδημάτων On, της οποίας είναι πλέον μέτοχος.

Εδώ και 1,5 χρόνο περίπου, ο 38χρονος Ελβετός άλλαξε χορηγό ρουχισμού και από τη Nike πέρασε στη Uniqlo, έχοντας μάλιστα έρθει και σε μια διαμάχη με τη Nike, που δεν του επέτρεψε να πάρει τα δικαιώματα του λογότυπου "RF".

Παρόλα αυτά η συνεργασία τους συνεχίστηκε, όσον αφορά τα παπούτσια και θα συνεχιστεί και μετά τη εποχή της On για τον Ελβετό, που φρόντισε να διαψεύσει τις φήμες, που τον ήθελαν να ανταλλάζει τη Nike και στα παπούτσια για την On.

"Αυτή τη στιγμή ακόμα αγωνίζομαι με παπούτσια της Nike, επειδή είναι πλέον πολύ καλά προσαρμοσμένα στα πόδια μου, όλα αυτά τα χρόνια. Όταν σταματήσω το τένις, μπορώ να φοράω παπούτσια της On. Ακόμα τίποτα δεν έχει αποφασιστεί επίσημα", δήλωσε ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots