ATP
Auger-Aliassime: "Δε θα με αλλάξουν τα χρήματα"

 
Auger-Aliassime: "Δε θα με αλλάξουν τα χρήματα"
Auger-Aliassime: "Δε θα με αλλάξουν τα χρήματα"
tennisnews team Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 - 14:08

Οι επιτυχίες και τα πολλά χρήματα που λογικά θα περάσουν από τα χέρια του, δεν πρόκειται να αλλάξουν τον Felix Auger-Aliassime, που δήλωσε πως δεν άλλαξε τις συνήθειές του, μετά την επιτυχία του στο tour. 

"Το ότι βρίσκομαι εδώ, δε μου δημιουργεί την επιθυμία να αγοράσω ένα ακριβό αυτοκίνητο ή να κάνω αχρείαστα έξοδα που φυσιολογικά δεν θα έκανα. Οι συνήθειές μου δεν έχουν αλλάξει. Όταν βλέπω τα νούμερα σίγουρα χαίρομαι, αλλά ο ατζέντης μου διαχειρίζεται τα χρήματα που κερδίζω και τις οικονομικές συμφωνίες που κάνω. Αυτό που θέλω είναι να έχω μια καλή ζωή και να συγκεντρωθώ στην καριέρα μου, σε αυτό που πρέπει να κάνω. Όλοι θέλουνε να κερδίσουν περισσότερα χρήματα, αλλά εγώ είμαι χαρούμενος όταν απλά έχω οικονομική ανεξαρτησία. Το να κερδίσω όλο και περισσότερα, δεν είναι προτεραιότητα", δήλωσε ο Auger-Aliassime, σε συνέντευξή του για τη Montreal Journal.

Το 2019, ο 19χρονος Καναδός κέρδισε μόνο από τα τουρνουά 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Τα αποτελέσματά του έχουν εκτοξεύσει την εμπορική του αξία στα ύψη, καθώς αποτελεί έναν από τους καλύτερους Next Gen στην ΑΤΡ, καθώς και μια από τις σημαντικότερες ανερχόμενες προσωπικότητες του καναδικού αθλητισμού.

"Κάθε τόσο αγοράζω κάποια καλά ρούχα, αλλά για μένα τα χρήματα δεν είναι συνώνυμο της ελευθερίας και της άνεσης. Τα χρήματα που ξοδεύει κανείς, πρέπει να σχετίζονται με τις αξίες σου. Πρέπει πάντα να υπάρχει κάποιος λόγος, δεν καταλαβαίνω γιατί να ξοδέψω λεφτά απλά για να λέω πως το έκανα. Τα χρήματα δεν πρόκειται να με αλλάξουν, σίγουρα θα μου δώσουν την ελευθερία να πάρω περισσότερα πράγματα όταν το θελήσω, αλλά ο χαρακτήρας μου δε θα αλλάξει. Ποτέ δεν ξέρεις που θα σε πάει η ζωή, ελπίζω να με οδηγήσει σε όμορφα πράγματα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots